Nou în oraș: SIP & SWAY – Cele mai cool Gin Cocktailuri din Bucureşti

1934 Cosmopolitan, Netflix in Sheets, The Last Whisper, un omagiu adus clasicului cocktail The Last Word, Not That Spritz, o reinterpretare exotică a celebrului Aperol Spritz, Beach more, worry less sau Bucharest Fling sunt doar câteva din cocktailurile fresh în echilibru perfect cu sezonul estival pe care le puteţi savura la terasa Sip & Sway by Beef Room, noua destinație de vară din Centrul Vechi.

Meniul propus de Chef Dan Obreja este echilibrat culinar de preparate gourmet şi deserturi alese cu grijă tot din colecția clasicilor (White Chocolate Cremeux, Affogato și Chocolate Pot de Crème). Terasa are 60 de locuri iar personalizarea cocktailurilor se face live la masa clienţilor.

Program zilnic: 12:00-00:00. Str. Doamnei 12 (parter Hilton Garden Inn). Tel: 0314032101

By Beef Room... In Steak we trust!

Sip & Sway, oaza de verdeață din mijlocul orașului își întâmpină clienții nu doar cu adaptări originale ale unor rețete de cocktailuri care au făcut istorie, dar și cu o experienţă gastronomică memorabilă datorată meniului minimalist creat de Chef-ul newyorkez Andres Jimenez care are în rolul principal carnea de vită. Steak-ul, în patru variante clasice (Flat Iron Steak, Skirt, Rib Eye și Filet Mignon), vine însoțit fie de un sos Cognac Green Peppercorn, fie un sos Béarnaise, dar, dincolo de simplitatea rețetei, se află însă o atenție absolută la detaliile preparării și la armonia aromelor, care fac diferența între o friptură și Friptura la care îți rămâne gândul.