AFI FAN Jazz se reîntoarce la AFI Cotroceni! A patra ediție a serilor de jazz are loc între 6 iunie și 14 septembrie în cel mai mare mall din România

AFI FAN Jazz se reîntoarce la AFI Cotroceni! După succesul înregistrat în anii trecuți, AFI Cotroceni în colaborare cu “Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România” lansează cea de-a patra ediție a serilor de jazz.

Iubitorii de soul, jazz și funk sunt invitați să se relaxeze cu muzică de calitate în fiecare seară de joi, vineri și sâmbătă, între 6 iunie și 14 septembrie 2019, în zona teraselor de la intrarea FAR a celui mai mare mall din România.

Artiști noi și excepționali vor interpreta piese celebre și improvizații timp de două ore, între 19:00 și 21:00.

Serile de jazz de la AFI Cotroceni au avut un succes mare în anii trecuți, așadar ne-am gândit să-l reedităm și să lansăm AFI FAN Jazz începând cu 6 iunie 2019. Clienții noștri se vor putea relaxa în compania celor dragi, la o băutură răcoritoare, ascultând muzică live interpretată de artiști tineri și excepționali în zona teraselor de la intrarea FAR a mall-ului AFI Cotroceni”, a declarat Andra Grigorescu, Marketing Manager, AFI Cotroceni.

Pentru a promova muzica jazz într-un cadru cât mai extins și accesibil publicului larg, proiectul AFI FAN Jazz este organizat în parteneriat cu UCIMR – Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România.

Despre AFI Cotroceni:

Inaugurat în 2009, AFI Cotroceni este cel mai mare mall din România, cu o suprafață comercială închiriabilă de peste 90.000 mp. AFI Cotroceni pune la dispoziția clienților săi zeci de branduri de fashion & accesorii, electronice sau home & deco, dar și o zonă generoasă de entertainment, care cuprinde numeroase oportunități de petrecere a timpului liber. Dintre aceastea, cele mai apreciate de vizitatori sunt patinoarul indoor sau Museum of Senses – un spațiu expozițional care propune o călătorie într-o lume a senzațiilor și a iluziilor optice.