Ce încălțăminte se poartă în 2019?

Ce încălțăminte se poartă în 2019?

În 2019 se poartă orice fel de încălțări: platforme, cizmele cowboy, kitten heels și chiar papuci! Dar ce alegi tu, depinde de stilul tău personal și de ce modele de pantofi se potrivesc siluetei tale. Pentru un stil sporty, spre exemplu, elle.ro recomandă tenișii voluminoși a la Versace iar pentru un stil classy-elegant, celebrul model kitten heels. Iată o scurtă trecere în revistă a celor mai importante modele de încălțăminte pentru 2019:

Flats

La categoria flats intră inclusiv papucii  iar în 2019 papucii se poartă chiar și cu o pereche de șosete.

Sneakers

Ugly sneakers' sunt pentru cele care detestă tocurile și se poartă și cu rochii din paiete!

Boots

Michael Kors a creat un model de cizme adorabile, cu un imprimeu floral colorat. Le poți purta cu o ținută all white sau oricând cu o pereche de jeans trei sferturi. Cine preferă cizmele sexy, le recomandăm pe cele argintii, a la Balmain.

Stiletto

Demult așteptam întoarcerea clasicului model numit stiletto. Este probabil cel mai elegant, cel mai feminin și cel mai flatant model de pantofi. Nici acum nu ne explicăm de ce l-au ocolit designerii atâtea sezoane. Modelele reinterpretate de la Tom Ford, Marc Jacobs sau Dolce&Gabbana sunt vedetele lui 2019. Nu evita culorile în ceea ce privește acest model, mereu poți pune accentul pe încălțăminte atunci când restul ținutei ți se pare banală.