Hai la teatru: EU am văzut-o primul!

Pe 20 iunie la ARTIST CAFE - Centrul vechi, de la ora 20:00 eşti invitat la comedia EU am văzut-o primul! cu JOJO- Cătălina Grama , Ovidiu Cuncea şi Marius Drogeanu!

Bilet: 40 ron
Rezervări: 0756 777 577
Intrarea în locație se face cu minim 30 de minute înainte de începerea spectacolului.

EU am văzut-o primul! este o savuroasă comedie în care se dovedește încă o dată că dragostea poate fi oarbă dar niciodată insensibilă la… miros.  

Andy și Răzvan se chinuiesc din răsputeri țină pe linia de plutire un ziar pamflet politic online numit „Decăderea”. Totul merge ca pe roate… dințate, când în viața lor „debarcă” Sofia, o fermecătoare moldoveancă, înzestrată cu un ascuțit spirit naționalist. Pentru Răzvan e dragoste la prima amușinare, întru-cât parfumul devastator al ființei ei îi sucește mințile.

Situațiile comice se înlănțuie frenetic, Răzvan își pierde capul și orice chef de muncă, Sofia își pierde slujba datorită insistențelor erotice ale lui Răzvan iar Andy e pe cale să-și piardă mințile, încercând să țină, cât de cât, lucrurile sub control. Când Sofia rupe logodna cu locotenentul de marină Decebal Flotariu, pentru că se îndrăgostește nebunește de Andy, se înfiripă un zglobiu menage a trois, care îi aruncă pe toți într-un carusel frenetic de gaguri și situații trăsnite. De aici lucrurile o iau cu adevărat razna și devin insuportabil de… hilare.

Spectacol cu un puternic impact comic, nerecomandat persoanelor fragile. Râzi de crăpi!

P.S: HOHOTE FĂRĂ FRONTIERE