Până și numele acestui local îți spune activitatea principală încurajată aici – o vorbă, două, cu prietenii. Desigur, nu ne oprește nimeni să mergem pe la Vorbe pentru un prânz rapid, pentru o pauză, însă, dacă ne întrebați pe noi, cel mai mișto este să mergi aici cu gașca.

Meniul Vorbe ne prezintă o serie de preparate perfecte pentru prânz sau o cină cu prietenii, și până și acele mâncăruri „clasice” se bucură de combinații interesant ce surprind papilele. Case in point: unde nu poți mânca în oraș un șnițel de porc? E mai ușor să faci lista cu „nu”, pentru că cea cu „da” ne-ar lua o zi întreagă să o recităm. La Vorbe, în schimb, șnițelul de porc vine cu o salată de cartofi și dulceață de ceapă, cel din urmă ingredient aducând o nuanță interesantă dish-ului.

Startere, salate, bunătăți vegetariene sau preparate pe bază de porc, pui sau pește – Vorbe nu se laudă neapărat cu un meniu care-ți ia mult de răsfoit, dar are delicii pentru toate gusturile. Vă recomandăm cu drag să treceți pe la ei, în special când găzduiesc ceva eveniment. Atunci prinde și mai multă viață locul ăsta pentru prieteni!

 

Str. Clemenceau 3

0364 110 048