3 terase unde poți să-ți iei masa

Deja e cald. Dar oricât de mult ar crește temperatura, vara vom prefera să stăm pe terasă, chiar dacă, poate, în interior ar fi mai răcoare.


E un sentiment foarte plăcut să-ți iei masa pe-o terasă, în aer liber, dar trebuie să recunoaștem că nu toate sunt la fel de bune, la fel de inviting. Vă prezentăm acum 3 demne de vizitat.


BricksCe frumos este să-ți iei masa pe malul râului! Terasa Bricks oferă o priveliște foarte faină a Someșului și este chiar unica terasă suspendată din oraș. Ne putem răsfăța aici cu o grămadă de preparate internaționale și multe bunătăți vegetariene și vegane. Aici ni se pare că găsim cel mai bun pește din oraș și vă recomandăm să degustați șalăul cu sos de spanac și orez pe terasă!


LivadaLa Livada ne putem lua masă într-o grădină de povești, plină de copaci (în primăvară înfloriți, vara plini de verdeață), aproape ca la un picnic. Aproape, pentru că atunci când mergem la picnic de capul nostru probabil nu stăm înainte să ne facem mâncăruri precum file de somon crocant cu cartofi în sos de parmezan acrișor sau confit de pulpă de rață cu varză roșie călită. Ni le pregătește Livada.


Euphoria BiergartenAh, Euphoria! O vizită în Parcul Central se termină de foarte multe ori cu o vizită în acest restaurant, iar acum ne duce țintă pe terasă. E mare, perfectă și pentru grupuri, răcoroasă datorită copacilor ce o înconjoară, iar mâncarea de la Euphoria completează perfect peisajul. Încercați un rulou din piept de pui umplut cu mozzarella, prosciutto crudo și brânză Cheddar și veți înțelege despre ce vorbim.


Photo by Artem Beliaikin @belart84 from Pexels