Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/06/2019
Arhiva Zile si Nopti

5 locuri unde să mănânci pește bun

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 5 locuri unde să mănânci pește bun Share 5 locuri unde să mănânci pește bun


Se spune că orice dietă sănătoasă trebuie să conțină pește. Însă, haideți să fim sinceri, puțini dintre noi consumă peștele strict pentru beneficiile pe care le aduce sănătății. Cei mai mulți îl consumă de poftă, pentru că în unele seri de vară nimic nu poate fi mai bun decât un pește proaspăt pe grătar și câteva pahare de vin alb. Pentru iubitorii de pește am făcut această listă:

Raionul Floreasca

Raionul de Pește se recomandă drept „pescărie axată pe produse din pește și fructe de mare proaspete, de captură, alese din piețe specializate din zona Mediterană, Egee și Adriatică și livrate de trei ori pe săptămână. Pescăria oferă servicii gratuite de filetare și pregătire pentru gătit”. De asemenea, Raionul Floreasca integrează șapte concepte diferite din zona de food & beverages, un bar de pește si fructe de mare în care se vor servi numai preparate crude, un bar de stridii și șampanie și încă câteva pe care te lăsăm să le descoperi singur.  

Adresă: Calea Floreasca 113. Telefon: 0757.535.004

5 locuri unde să mănânci pește bun

La Kostas

La Kostas este, așa cum probabil ți-ai dat și singur seama, un restaurant cu specific grecesc. Aici, preparatele delicioase se îmbină cu muzica live, iar mesele albe și scaunele colorate completează atmosfera relaxată de vacanță. Totul este cât se poate de proaspăt la La Kostas și e posibil ca atunci când pleci de aici să ai impresia că urmează să mergi pe plajă până la cazare.

Adresă: Str. Traian 238. Telefon: 0733.567.827

5 locuri unde să mănânci pește bun

Ivan Pescar & Scrumbia Bar

La Ivan Pescar vei găsi bucătărie din Delta Dunării, fără fusion sau alte fițe. Totul e pregătit de bucătărese lipovence, fără grabă și cu pește provenit din Delta Dunării și Marea Neagră, pescuit responsabil. Restaurantul din București este fratele mai mic al restaurantului cu același nume din Tulcea, distins cu Certificate of Excellence 2017, după 2 ani de funcționare. De asemenea, în meniu se regăsesc și vinuri din Dobrogea, ce merg perfect cu peștele servit aici.

Adresă: Str. Uranus 150. Telefon: 0729.384.828

5 locuri unde să mănânci pește bun

Mesogios Seafood Primăverii

Cu o vechime de peste 18 ani, Mesogios mizează pe savoarea bucătăriei simple și a ingredientelor proaspete. Preparatele de aici sunt pregătite după rețete de inspirație meditaraneeană. De asemenea, cei de la Mesogios se laudă că redefinesc conceptul de fine dining și caută mereu să satisfacă gusturile oaspeților. Mai trebuie adăugat că prețurile sunt un pic mai piperate.

Adresă: Str. Heleșteului 30. Telefon: 0722.200.232

5 locuri unde să mănânci pește bun

Sardin

Sardin este o altă destinație ce nu trebuie ratată de iubitorii de pește și fructe de mare. Este un restaurant cu aer mediteranean și bucătărie responsabilă. Ingredientele de aici sunt de origine controlată, produse tradiționale autentice, pește și fructe de mare sălbatice, de captură. Totodată, locul arată foarte bine, având un design modern și atractiv, mai ales pentru cei care caută restaurante mai deosebite pentru a le imortaliza pe conturile lor de Instagram.

Adresă: Bulevardul Mircea Vodă 39H. Telefon: 0729.520.111

5 locuri unde să mănânci pește bun

Articol de Gruia Dragomir, Redactor Zile şi Nopţi Bucureşti

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută