Ted’s Coffeee co | Cafeneaua care îți aduce un alt fel de drive thru

 

 

TED’S e locul potrivit pentru a te relaxa. Aici ai posibilitatea de face din ritualul tău zilnic un moment de relaxare, chiar și în zilele foarte pline. Ce trebuie să reții e că la TED’S, găsești oricând o cafea de specialitate.

Dacă data trecută am savurat un frappe alături de cafegiul Alin Doboș, care ne-a spus că cei de aici au (și) o gamă largă de răcoritoare: de la sucuri cu matcha, la sucuri fără acid și minunatele răcotiroare Fentimas (care sunt excepționale), cred că e nevoia să vă updatez și să vă spun că vă puteți comanda băuturile pe bază de espresso și la volan.  Vorbim despre îndeletnicirile unei echipe fantastice, pregătită să vă satisfacă nevoile şi să vă ghideze în această nouă experienţă extraordinară a cafelei și a băuturilor răcoritoare.
Ce implică asta?
E simplu: cei din ,,familia’’ Ted’s Coffeee co îți pregătesc comanda și ti-o aduc direct la geamul mașinii! Un alt fel de drive-thru! Tot ce trebuie să faci este să te familiarizezi cu meniul și apoi să soliciți preparatul dorit la numărul 0368 407 737.

Mai mult, e imperios necesar să vă spun că vă puteți bucura și de lapte vegetal. Ați auzit bine, băutura voastră preferată va putea fi preparată cu oricare din următoarele: lapte de migdale, lapte de ovăz, lapte de cocos sau lapte de soia!

Vă așteptăm aici!