5 PISCINE DIN BUCUREȘTI în care să te răcorești

E vară, e soare, e drum lung și aglomerat până la mare, așa că mai bine faci mare din ce ai, adică din piscinele din București. Astfel, nici nu mai dai bani pe drum, pe cazare și ai șanse mult mai mari să găsești un șezlong liber. Așadar, iată o listă de 5 piscine din București în care să te răcorești.

Piscina Floreasca

Piscina Floreasca e și terasă, grădină şi restaurant. Așa că aici poți spune că ai un „all inclusive” în mijlocul orașului, dar departe de agitație și de aglomerație. Piscina e deschisă toată vara, chiar și atunci când plouă, pentru că, aparent, „bălăceala din timpul ploii a devenit o tradiție” la acestă piscină. De asemenea, ai mâncăruri alese de la Chef Papus și muzica de leneveală, adesea selectată de trendsetterii orașului.
Adresă: Str. Mircea Eliade 16. Telefon: 0755.085.967

Younivers Summer Club

Younivers este o mică oază așezată unde te-ai aștepta mai puțin, în spatele Casei Presei. Pe timp de zi te poți relaxa pe un șezlong, iar când se lasă întunericul și răcoarea, aici se mai întâmplă să aibă loc party-uri în jurul Beach Barului. De asemenea, există și un restaurant cu multe preparate în meniu, o zonă de fitness, dar și jacuzzi. Cu alte cuvine, un mic univers dezvoltat în jurul bălăcelii din piscină.
Adresă: Piața Presei 1. Telefon: 0751.333.333

Daimon Pool

Daimon Summer Pool își mai spune și „Mica Mare de la București” sau „Mamaia București”. Se află în cadrul Clubului Daimon din zona verde a parcului Tineretului și pune la dispoziția clienților două piscine exterioare de top: Daimon Gala și Daimon Blue Laguna. Ca și în cazul celorlalte piscine prezentate, și aici au loc petreceri tematice, iar clienții au la dispoziție atât un restaurant, baruri, sală de fitness, dar și piscină interioară.
Adresă: Calea Piscului 10. Telefon: 0723.998.266

Pescariu AQUA

Pescariu AQUA se recomandă ca „cea mai mare și luxoasă piscină exterioară din București”, iar prețurile de aici confirmă acest lucru. Există aici un bar în afara piscinei, dar și un bar în piscină și două jacuzzi. De asemenea, familiile cu copii mici vor găsi aici și o zonă dedicată lor, cu apă mică și tot felul de jucării. Ca și în celelalte cazuri, clienții au la dispoziție și un restaurant de la care pot comanda mâncare, de la pizza la preparate la grătar.
Adresă: Str. Glodeni 3. Telefon: 021.242.1615

Therme

La Therme s-a deschis de vreo 2 ani cea mai mare plajă urbană din Europa: Sands of Therme. Are 30.000 de metri pătrați de plajă cu nisip fin, 1.500 de șezlonguri, 600 de palmieri, 40 de măslini, iar piscinele de aici se întind pe 720 de metri pătrați și au o temperatură a apei de 30 de grade. Mai există aici un beach bar, beach barbecue bar, gelaterie, cocktail bar, 2 terenuri de volei pe nisip și unul de fotbal. Așadar, Sands of Therme chiar este locul în care să te duci când ți se face dor de mare, dar nu vrei să pierzi timpul pe drumuri.
Adresă: Calea București 1k. Telefon: 031.108.8888

Articol de Gruia Dragomir, Redactor ZN