IMPERIAL CHRISTMAS GALA II

Incursiuni de muzică clasică în apropierea Sărbătorilor de iarnă alături de celebra orchestră Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna

Ravisantă orchestră vieneză ne va călăuzi emoțiile spre magicele Sărbători de iarnă cu un concert special de muzică clasică!

IMPERIAL CHRISTMAS GALA pășește cu măiestrie către ediția cu numărul II iar celebra SCHOENBRUNN PALACE ORCHESTRA VIENNA, formată din 25 de muzicieni de top, va oferi strălucire și candoare serii de 17 DECEMBRIE, LA SALĂ PALATULUI, începând cu ora 19.00!

De-a pururea noul și splendidul spectacol de muzică clasică devine încă o dată întâmpinarea imperială și luminoasă a Sărbătorilor de iarnă pentru toți cei dragi!

Dirijorul concertului va fi deja cunoscutul David Scarr, iar îndrăgita soprană Simona Eisinger se reîntoarce pe scena Sălii Palatului pentru a bucura audiența cu al său glas cu totul deosebit.

Mai multe informații despre repertoriu, tenorul care va însoți orchestra și invitații concertului SCHOENBRUNNN PALACE ORCEHSTRA VIENNA vom oferi în comunicatele noastre viitoare!Biletele se găsesc la următoarele categorii de prețuri:

VIP-199 lei
Categoria I – 149 lei
Categoria II- 99 lei

Biletele se pot procura din rețeaua iabilet.ro!

Exemplificări video:DESPRE SCHOENBRUNN PALACE ORCHESTRA VIENNA

Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna orchestră de renume și la nivel internațional, transpune muzical era imperială plină de farmec a Vienei, având totodată o tradiție îndelungată de lucru alături de cântăreți de operetă și dansatori de balet.

Fondată în 1997, efectivul instrumental asigură reprezenatiile la Opera din Viena și la festivalurile din Salzburg. În plus, orchestra se distinge prin unicitatea sunetului, prezență scenică și aspect vestimentar impecabile. Schoenbrunn Festival Orchestra Vienna este devotată muzicii de curte vieneze, mai ales valsurilor lui Johann Strauss, dar și lucrărilor muzicale ale geniului Wolfgang Amadeus Mozart., Joseph Haydn sau Franz Schubert .

Concertele desfășurate de celebra orchestră vieneză au loc în Orangeria Schoenbrunn, un spațiu artistic unic, cu o bogată istorie muzicală ce s-a transformat în timp într-o renumită locație pentru evenimente culturale.
Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna realizează turnee și la nivel internațional, atât în Europa, cât și peste ocean, fiind primită cu entuziasm în Suedia, Finlanda, Danemarca, Germania, Elveția, Italia, România, Olanda, Spania, Japonia, China, Croația și Rusia.

Fiecare spectacol al lor este special, orchestra cu bucurie luând în considerare și cererile de muzică individuale, care pot fi personalizate pentru orice eveniment sau ocazie.