Nou în oraș: B4 MARKET – Ideal estival urban

Căutăm, găsim și apoi recomandăm! Ediția aceasta la nou în oraș avem B4 MARKET, în care cifra 4 semnifică ‘bistro, bread, breakfast, beans’.

După aproape un an de lucrări de renovare şi reamenajare, Ambiance, cafeneaua din Parcul Floreasca cu o proastă reputaţie în ce priveşte clientela, a fost transformat - prin investiţia celor care deţin şi E3 by Entourage - în B4 Market în care cifra 4 semnifică ‘bistro, bread, breakfast, beans’. Personalul este foarte prietenos şi atent iar bistroul are un look nou, luminos şi atrăgător prin corpul central destinat nefumătorilor (prevăzut însă acum cu geamuri inclusiv spre parc), înconjurat perimetral de o terasă mult mai generoasă ca suprafaţă, de asemenea acoperită, pe care se poate fuma. Un loc perfect pentru o gustare light pe timp de vară... dacă găsiţi locuri.                                                                                   

Program zilnic: 12:00-23:00. Bd. Radu Beller 54. Tel: 0724 588 591

‚All-day breakfast’, simplu şi eficace

B4 Market se bazează pe conceptul all-day breakfast, cu patiserie, sandviciuri, salate, feluri de mâncare basic, şi, evident, multe ouă. Te poţi limita la un croissant în stil parizian, poţi alege un ‘farmer’s breakfast’ tradiţional sau micul-dejun consistent tipic englezesc în care fasolea gătită şi jumătăţile de roşii la grătar nu vor lipsi de lângă şunca afumată. Noi am preferat ouăle poşate cu avocado pe felii de toast iar colegii pofticioşi şi-au ridicat glicemia cu minitartele cu fructe şi clătite, mai ales că untul belgian şi ciocolata elveţiană se fac simţite calitativ în produsele făcute în brutăria proprie, astfel încât breakfast-ul poate fi simplu transformat în brunch, mai ales după câteva ginuri.