Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/07/2019
Arhiva Zile si Nopti

5 lucruri pe care nu le știai despre Robbie Williams

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 5 lucruri pe care nu le știai despre Robbie Williams Share 5 lucruri pe care nu le știai despre Robbie Williams


Vestea că Robbie Williams revine în România pentru a concerta pentru prima oară la UNTOLD i-a bucurat pe foarte mulți dintre fanii artistului sau ai festivalului.

La 4 ani de la concertul din București, Robbie va urca pe scena principală de la UNTOLD pentru un show incendiar, din a cărui producție vor face parte peste 50 de muzicieni și dansatori.

Pentru a te pregăti, ți-am pregătit 5 fun facts pe care poate nu le știai despre Robbie Williams:  

  1. Robbie Williams s-a alăturat trupei Take That când avea 16 ani, dar totul a durat doar 5 ani. Pentru a putea părăsi trupa și pentru a se putea descotorosi de obligațiile contractuale pe care le avea cu acesta, a fost nevoit să plătească 1,5 milioane de lire. Despre cât l-a costat despărțirea de Take That, Robbie a declarat că făcuse în jur de un milion de lire alături de trupă, ceea ce a însemnat că a trebuit să se mai împrumute de 500.000 de lire pentru a putea să-și lanseze cariera solo. Toată afacerea a meritat, pentru că, după despărțirea de boy band-ul britanic, casa de discuri EMI îi oferise deja lui Robbie un contract de 80 de milioane de lire, unul dintre cele mai mari din Marea Britanie. La acel moment, Robbie avea 21 de ani.
  2. Robbie Williams are propriul său brand de îmbrăcăminte. Se numește Farrell și a fost fondat în 2011. Este un brand specializat în a fabrica haine moderne, dar păstrând o metodă tradițională de croitorie. Brandul este botezat după bunicul său, Jack Farrell, și este vândut în exclusivitate în lanțurile de magazine Primark din Marea Britanie și Europa.
  3. Robbie nu are permis auto. A declarat în repetate rânduri că regretă că nu a învățat niciodată să conducă, dar că traficul teribil din Londra l-a făcut să nu fie deloc atras de această activitate . 
  4. Are tatuat un „A” pe inelar. A ajuns să-și facă acest tatuaj după ce și-a pierdut verigheta în primul an de căsnicie cu soția sa Ayda Field. Despre tatuaj, Robbie a zis că este mult mai practic, pentru că pe acesta nu poate să-l piardă. 
  5. Robbie Williams crede cu tărie în existența extratereștrilor și susține că a văzut de mai multe ori OZN-uri. În anul 2008, artistul și-a dus această obsesie la un alt nivel, făcând  echipă cu jurnalistul Jon Ronson pentru a descoperi și realiza un documentar despre existența vieții extraterestre. Rezultatul s-a numit „Robbie Williams and Jon Ronson: Journey to the Other Side” și, chiar dacă nu oferă nicio descoperire majoră, este extrem de amuzant și un must see pentru toți fanii artistului.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută