Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/07/2019
Arhiva Zile si Nopti

Măcincă Adrian | Hello Bacău!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Măcincă  Adrian | Hello Bacău! Share Măcincă  Adrian | Hello Bacău!


Resimțim cu toții modificările anotimpurilor și fenomenele meteo care devin din ce în ce mai severe. De exemplu, ieri, a fost atât de cald încât, când am scos două beri din frigider, una a băut-o pe cealaltă, instant!

Bând singura bere rămasă, am meditat la un lucru devenit normal de ceva timp la noi: toată lumea caută personal. De la baruri și restaurante, la fabrici, fabricuțe și chiar service-uri auto. Ne-am împuținat, ca țară și începe să se cunoască. Din nefericire. Eu nu plec! Rămân aici, lângă o bere,  să sting lumina, când o fi.

Acum că au intrat elevii în vacanțe, trag și eu concluzia că nu mai e școala ce-a fost… Am văzut o caricatură prezentând în primul cadru o situație în care, în trecut, părintii, în fața catedrei, își certau copilul pentru notele luate iar în cel de-al doilea cadru, în prezent, părinții ceartă profesorul pentru notele luate de copil. Trist, dar adevărat!

Eu totuși, sunt plin de optimism și țin să urez succes elevilor de gimnaziu, care zilele astea vor avea de dat primul examen adevărat, cel de evaluare națională. Emoțiile sunt mari (și fiica mea Mara este în această situație – Mult succes Ciripoi!).

Măcincă Adrian | Hello Bacău!

Între timp,  sezonul concediilor a început oficial, cu minivacanța de Rusalii. Fiecare, după buget, în țară, la munte, la mare, afară. Eu am preferat un sănătos joc de airsoft, cu multe bile încasate și multă adrenalină. Și vreo 300 de fotografii făcute la Cupa „Forest” la airsoft care s-a desfășurat pe 15 iunie, la Valea Budului. Mulțumesc, Delta Rangers Airsoft Club Bacău.

Închei, urându-vă vacanțe liniște și să ne reauzim cu bine! Sănătate la păsări!

Măcincă Adrian | Hello Bacău!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută