Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/07/2019
Arhiva Zile si Nopti

Mamaia în topul celor mai faine plaje din Europa

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Mamaia în topul celor mai faine plaje din Europa Share Mamaia în topul celor mai faine plaje din Europa


Situată lângă Constanța,unul din cele mai vechi orașe ale României, plaja de la Mamaia se laudă cu o poziționare de excepție între mare și lac, cu nisipurile fine și cu condiții de plajă de calitate.

Constanța are aeroport, așa că nu e o problemă  să ajungi aici. Prețurile sunt pentru toate categoriile de turiști iar viața de zi și noapte este pe placul tuturor vârstelor.

Dacă ești fan al barurilor de cocktail, restaurante bune la prețuri accesibile, camere de hotel cu vedere la mare, acesta este locul unde trebuie să îți petreci concediul.

Dacă ești fan de comori arheologice, muzee, monumente istorice și ruine,  Constanța este cu siguranță locul potrivit pentru tine!

Europeanbestdestinations.com, cea care a făcut clasamentul, vă invită pe plaja cu nisip auriu Mamaia, o  plajă lungă care seamănă foarte mult cu Miami Beach, dar la un preț mult mai accesibil..

Citește mai mult→

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută