Ne vedem pe terasă?

 

 

Platinvm are un fel de prestigiu pe care turbulențe junglei de ciment nu l-au afectat. Mobila clasică, tapiseriile franțuzești, sculpturile de marmură de Carrara și tablourile în ulei, sunt elementele care îi dau personalitate și un aer interbelic, chic.

Vara pe terasa Platinvm? Sigur că da!
Dacă data trecută ne întrebam când se va deschide din nou terasa, trebuie să vă spun că așteptarea a luat , de ceva timp, sfârșit…Tocmai de aceea vreau să știți că frumoasa tradiție va continua cu serile de muzică jazz live care să completeze cinele pe care le iei în compania celor dragi, dar și cu celelalte seri animate de DJ.

Ce ai putea să savurezi aici?

1.Limonadă
Ai nevoie de hidratare, iar apa pe care o bei nu te ajută? O soluție care-ți va ține de sete și te va alimenta de la ’’ rezervorul’’cu Vitamina C este limonada!

2.Aperol Spritz
Chiar dacă ești la prima, a doua sau a treia întâlnire, Aperol Spritz este tot ceea ce-ți trebuie. Băutura este în prezent produsă de compania Campari, însă nu trebuie confundat cu bitterul Campari, care este mai închis la culoare.

Este o băutură cu un volum de alcool redus - de 11%, în Germania de 15% - ce are la bază mai multe plante (extract din portocale amare, gențiana, rubarbă și cinchona, dar și chinina)

2.Iced Coffee/ Frappe
Un Cafe Frappe este binecuvântarea de care ne bucurăm în verile fierbinți, când trebuie să înlocuim cafeaua fierbinte cu ceva răcoritor!

De când cultura de cafea s-a îmbogățit, cafenelele au început să își diversifice variantele de cafea, pentru a mulțumi cât mai multe gusturi ale consumatorilor. Această este o veste bună pentru clienți. Te invităm să o descoperi aici, pe terasa restaurantului!

Anna Antal, redactor