Sănătatea și Independența Financiară

Cum poți obține sănătate și independență Financiară Eficient ?

Sănătatea și Independența Financiară sunt 2 aspecte importante din viața noastră de zi cu zi ! Datorită sistemului actual în care trăim, de multe ori întâmpinăm deficiențe fie în sănătatea noastră, fie în bugetul nostru. Puțini oameni cunosc faptul că există oportunități ușor de accesat astfel încât poți obține și Sanatate dar și Idependență Financiară.

Acest lucru vrem să îl facem cunoscut și în zona noastră.

Cum ? Printr-un eveniment nou conceput pentru orașul Galati în data de 11.07.2019, începând cu ora 18:30, la Hotel Galmondo.

Datorită faptului că suntem autentici din acest punct de vedere, începând cu această lună, aducem în primul eveniment de acest gen din Galati, un specialist în nutriție, Dana Nichita. Impreună vom putea arăta tuturor ce înseamnă sa ai un stil de viață sănătos alături de o gamă largă de produse Made in Germany !

Pentru a obține o independență financiară dorită de marea majoritate, îl avem invitat pe unul din cei mai mari lideri din Romania, Ionuț Burcea, Bronz Orgaleader în compania LR, ce ne va arăta o metodă simplă și cu efect rapid de dezvoltare.

Intrarea în cadrul evenimentul este gratuită ! Pentru înscrieri puteți accesa orice variantă afisată în detaliile paginii noastre. Vă așteptăm alături de noi !

Program:

18:15 - 18:30 Primirea Invitaților

18:30 - 18:45 Deschiderea evenimentul cu Istrate Cristi, manager LR Health & Beauty

18:45 - 19:30 Metode eficiente de sănătate și nutriție, speaker Dana Nichita, specialist în nutriție al companiei LR Health & Beauty

19:30 - 20:00 Cum poți obține Independență Financiară alaturi de compania germană LR Health & Beauty, speaker Ionuț Burcea, Bronz Orgaleader

20:00 - 20:30 Intrebări, răspunsuri și testări produse