„The ABCs of Metallica” | Învață-l literele alfabetului cu cartea celor de la Metallica

 

 

Ești rocker și vrei ca ai tăi să aibă parte de mai mult no(rock)?

În condițiile în care lumea devine modelată în baza retoricii incertitudinilor și a manipulării ,,artistice’’ de prost-gust, manipulare care ține pe loc bunul mers al lucrurilor, e treaba ta să polarizezi muzica bună!

Metallica nu s-a pierdut în negura timpului, chiar citisem un material conform căreia membrii trupei sunt cei mai bine plătiți ,,performeri’’ ai anului 2019, surclasându-i astfel pe Katy Perry, Rihanna și Justin Timberlake. Nu e de prisos să vă reamintesc că cei de la Emagic îi aduc anul acesta în România.

Deci, dacă ,,militezi’’ pentru libertatea spiritului și a muzicii bune, e foarte ofertant să-i cumperi prichindelului acest inedit abecedar care va putea fi precomandat !

Poftim?
Metallica în colaborare cu autorul How Abrams și ilustratorul Michael „Kaves” McLeer vor lansa în 26 noiembrie „The ABCs of Metallica”, o carte ilustrată despre istoria formației, piese, albume și membri, puse în ordine, evident, alfabetică. Aceasta va fi disponibilă în format online și pe print!

Câteva lucruri despre această carte, aici.
 „Include rime și ilustrații. The ABCs of Metallica are în vedere istoria formației de la, duh, A la Z! Fiecare literă a alfabetului evidențiază un moment din călătoria trupei începând cu Garage Days la Master of Puppets la informații amuzante despre membri. Cartea e scrisă în colaborare cu Howie Abrams (The Merciless Book of Metal Lists, Hip-Hop Alphabet), cu ilustrații de Michael „Kaves” McLeer, care a participat la expoziția Obey Your Master în 2012.’’

,,Say your prayers little one
Don't forget, my son
To include everyone
Tuck you in, warm within
Keep you free from sin
'Till the sandman he comes
Sleep with one eye open
Gripping your pillow tight’’
– Master of Puppets

Anna Antal, redactor