Festivalul Strada Armenească 2019: 3 zile de spirit armenesc în inima Bucureștiului

Festivalul Strada Armenească este un eveniment care a făcut rapid tranziția de la un festival cu și despre comunitatea armeană la un festival multicultural și revine în 2019 cu o ediție ce promite a fi cea mai bună de până acum. Concerte, dansuri, ateliere interactive, expoziții și multe altele formează a 6-a ediție a Străzii Armenești. Festivalul se va desfășura în perioada 2-4 august. Este adresat tuturor, de la mic la mare, iar intrarea este liberă.

Cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la prima înființare a Uniunii Armenilor din România, comunitatea armeană revine cu o ediție prin care oferă vizitatorilor ocazia de a descoperi cultura armeană prin toate cele 5 simțuri clasice. Alături de armeni vor reveni și prietenii eleni, evrei, romi și italieni, cu trupe de dans și concerte inedite.

Parteneri precum Asociația Cultour și Asociația Edutainment se vor ocupa de buna dispoziție a participanților, prin realizarea unor tururi ghidate prin cartierul armenesc și a primului Break-In din România. Nu va lipsi nici iconica bătaie cu apă, mereu bine primită datorită naturii răcoritoare în zilele fierbinți de august. E o senzație foarte faină să dansezi în timp ce alții varsă găleți întregi de apă pe tine.

Noutăți și mai multe detalii pot fi găsite aici.

Program

Vineri, 2.08 – 18:00-22:00
Sâmbătă, 3.08 – 10:00-22:00
Duminică, 4.08 – 10:00-22:00