Terasa Platinvm | Compartimentare ergonomică, flux de funcționare grozav și salate gustoase

 

 

Şi ce poate fi mai rapid și sănătos dacă nu o salată?

Hai pe terasa de la Platinvm
Compartimentare este ergonomică și  are un flux de funcționare foarte fain. Dacă vreți să savurați bucătăria românească și internatională, Restaurantul Platinvm este locația potrivită și vă oferă intimitate și mult bun gust.
Cei de aici vă oferă posibilitatea servirii mesei în regim "a la carte" precum și alte surprize.
Dacă unii se mai gândesc unde ar trebui să categorizeze restaurantele cu terasa și dacă sunt o necesitate sau un trend în domeniul HORECA, sunt invitați să se gândească la  un răspuns după ce se opresc pe terasa acestui restaurant care are un fel de prestigiu pe care turbulențele junglei de ciment nu  l-au afectat.

Recomandare: Salata grecească


Specialiștii sunt de părere că unul din cele mai sănătoase obiceiuri alimentare pe care le putem adopta în această perioadă a anului, este consumul zilnic al salatei!
Salatele sunt foarte bogate în fibre vegetale, constituienți ce au efecte benefice asupra mai multor aspecte ale sănătății noastre decât am crede inițial.
Ingrediente: mix de salată verde, roșii, ardei, castraveți, brânză feta, ceapă, măsline, ulei de măsline, oregano, dressing, focaccia.

Cred că se mixează emulsia cu blenderul vertical pentru un dressing mai omogen pentru că are o consistență faină și se simte că dressingul e turnat exact imediat de servire, fiindcă salata verde nu e extrem de moale. Are o consistență ușoară, dar în același timp și foarte sățioasă, datorită brânzei feta, care este bogată în proteine.Yummy!

Ne vedem aici?

Anna Antal