(P) Movie Night: Cum să organizezi cea mai tare seară de film la tine acasă?

Cei mai buni prieteni, paharul preferat de rose și filmul pe care abia așteptați să îl (re)vedeți împreună – pe scurt, elementele cheie care promit seara de film perfectă.

E o idee minunată pentru a te destinde după o zi lungă de muncă sau pentru a da startul weekendului. Tot ce trebuie să faci este să pui băuturile la rece și să te asiguri că atmosfera completează armonios întreaga experiență – căci „movie night” înseamnă mai mult decât o simplă vizionare, nu-i așa?

  1. Când vine vorba de o seară de film în compania celor mai buni prieteni, distracția e cuvântul cheie – fie că alegeți împreună cel mai recent film de groază, care sigur îți va face pielea de găină sau, în cel mai rău caz, te va face să râzi cu gura până la urechi, fie că optați pentru comedia aia romantică pe care ați mai văzut-o deja de vreo 2-3 ori, un lucru e sigur: nu aveți cum să dați greș!
  1. Set-up. Înainte să faci invitația, asigură-te că tot ce ține de echipamentul tehnic este în regulă: că ai toate cablurile necesare, că ți-ai plătit abonamentul la serviciile de streaming și că sunetul funcționează așa cum ar trebui. 
  1. Detalii delicioase. Chiar dacă este o simplă seară de film, ce-ar fi ca, de data aceasta, să-ți faci de cap când vine vorba de gustări? Alege o rețetă simplă de fajitas sau de tacos, pe care o poți pregăti chiar alături de prietenii tăi – va fi, cu siguranță, preferată clasicului popcorn. Dacă ai prieteni care preferă dulciurile, de ce să nu alegi o selecție de arome orientale, sub forma unor sticks-uri japoneze cu arome de ceai verde? Cât despre băuturi, pune totul la rece și, în caz că te simți aventuros până la capăt, prepară și un cocktail răcoritor – a zis cineva Mojito?

Atmosferă, atmosferă, atmosferă. Daca ești fumător sau ai prieteni care fumează, știi deja că un film bun se vede fără fum și fără pauze de țigară, așa că dispozitivul de încălzire a tutunului nu trebuie să lipsească din acest scenariu. IQOS promite să lase în urmă mai puține mirosuri neplăcute, permițându-vă, astfel, o experiență cinematografică neîntreruptă. În plus, nu există riscul ca scrumul de țigară să îți strice mobila sau chiar perechea preferată de jeanși.