Coffee To Go în Sibiu

Dacă în urmă cu ceva ani mai nimeni nu-și putea închipui o cafenea fără fotolii comode sau mese sub cerul liber, în prezent piața s-a focusat mai mult pe produs, iar locațiile s-au adaptat la vremurile de azi, în care preferăm să luăm totul de-a gata și să servim acasă, la birou, pe stradă sau la volan. Fenomenul ”coffee to go” nu mai e chiar un fenomen pentru că aproape în orice colț al Sibiului te-ai afla găsești o cafenea mică care vinde to go. Cât despre calitate, acesta e câmpul de luptă al noilor afaceri. Iată trei locuri din trei puncte ale orașului de unde cafeaua și graba nu se exclud reciproc.

 

Tucano Coffee - Shopping City Sibiu. O plimbare prin mall merge de minune cu o cafea servită între două magazine. Și nu orice cafea, ci una preparată din boabe proaspăt prăjite și aromate.

 

 

Local - Târgul Vinului 16. Dacă te afli în centrul Sibiului, dar nu ai timp să profiți de multele cafenele și terase din zonă, Local e locul potrivit de unde îți poți lua la pachet o cafea de calitate preparată cu multă pasiune.

 

Business Coffee 2 Go - Victoriei 32. O cafenea care-și dorește să vină în întâmpinarea celor care sunt puși mereu pe fugă, dar își doresc să consume un produs de calitate. Pasiunea și dragostea pentru cafea se simt la ele acasă aici.