Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/07/2019
Arhiva Zile si Nopti

”Timpul nu le ştie întotdeauna pe toate” de Tudor Șt. Popa

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii ”Timpul nu le ştie întotdeauna pe toate” de Tudor Șt. Popa Share ”Timpul nu le ştie întotdeauna pe toate” de Tudor Șt. Popa


„Timpul le rezolvă pe toate”. „Timpul va decide”… într-un fel sau altul. Cu credinţa asta suntem educaţi. Atunci când suntem depăşiţi de situaţie sau, pur şi simplu, nu suntem hotărâţi în a lua o decizie… lăsăm totul asupra timpului. El va decide, timpul ne va hotărî drumul.

Dar timpul nu le ştie întotdeauna pe toate. Ba chiar ia de multe ori decizii proaste în locul nostru. Şi niciodată nu ne revoltăm pentru că suntem convinşi că „aşa a fost să fie”. Fără să ne punem niciodată problema că ar fi putut fi mai bine dacă am fi înfruntat timpul şi am fi decis noi pentru viaţa noastră.

E timpul să mai hotărâm şi noi pentru noi. E timpul să schimbăm job-ul dacă asta simţim că trebuie făcut… fără a lăsa timpul să treacă şi să decidă în locul nostru. E timpul să ne consolidăm relaţiile, fără a lăsa timpul să decidă dacă omul de lângă noi e bun sau nu.

E timpul să ştim ce vrem de la noi şi de la viaţa noastră, ce ne inspiră, ce ne place şi mai ales ce nu ne place. Şi să facem acum schimbările pe care le visăm.

E timpul să înfruntăm timpul. Să nu mai lăsăm totul la voia lui.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută