SUNETELE ORAŞULUI: Concertele săptămânii

Pentru amatorii de muzică live, propunerile noastre pentru aceste zile sunt:

ROBIN AND THE BACKSTABBERS - Grădina cu Filme (vineri 19 iulie, 20:30)

Trupă de Rock formată în 2010 ca urmare a ideii lui Andrei Robin Proca, Robin and the Backstabbers s-a bucurat de succes încă de la debut, câştigând Premiul Publicului la ediţia din acel an a competiţiei Stufstock Newcomers. De atunci grupul a lansat două albume de studio din proiectata trilogie “Bacovia Overdrive” (“Stalingrad” şi “Arhanghel’sk”).

credit foto: ro.wikipedia.org

ANDI & BAND - Hard Rock Cafe (sâmbătă 20 iulie, 22:00)

ANDI (Andi Bănică) a lansat în carieră single-uri Pop-Rock de succes precum “Fluturi”, “Nu scapi de ce ţi-e frică” sau “Anii ce-o să vină” şi a avut numeroase apariţii live, dar nu mulţi ştiu că, de peste 10 ani, el este compozitor şi producător la studioul DeMoga. Concertul programat pe terasa HRC va include şi cover-uri celebre iar accesul este liber.

COMA - J’ai Bistrot (miercuri 24 iulie, 20:00)

Intitulat “Light”, concertul susţinut de trupa bucureşteană de Alternative-Rock Coma ca parte a seriei de evenimente “J’ai Silent Concerts” în grădina J’ai Bistrot se va auzi doar prin... căşti wireless. Fondat în 1999, grupul – al cărui single recent poartă numele “Icar” – a cântat în deschidere la Ozzy, Sepultura, Linkin Park, HED PE şi Biohazard.

LUIZA ZAN - Amfiteatrul TNB (joi 25 iunie, 21:00)

Jazz Fuzz”-ul propus de Luiza Zan împreună cu Michael Acker, Albert Tajti şi invitatul ei surpriză, este un concept creativ ce presupune adăugarea unor componente sonore electronice unor standarde de Jazz precum “Autumn Leaves” sau “Summertime”. Un concert electric revigorant care pleacă de la vibraţiile clasice, parte a programului “Jazzin’ TNB”.

credit foto:luizazan.ro

GRIMUS - Expirat Halele Carol (joi 25 iulie, 18:00)

Trupa clujeană Grimus, fanion al Rock-ului Alternativ românesc prin identitatea muzicală cu totul aparte, concertează la Expirat în cadrul seriei Backyard Acoustic Season 2019. De reamintit doar că, de la înfiinţarea lor în 2005, Grimus au cântat pe aceeaşi scenă, printe alţii, cu Red Hot Chilli Peppers, Motörhead, Garbage, Moby, Prodigy, Kasabian şi Hurts.

credit foto: facebook.com/grimusworld