București pe gratis: evenimente gratuite 19- 25 iulie 2019

O nouă serie de evenimente free vine în ajutorul celor care vor să se distreze în București.

ASIAN FOOD FEST

Între 19-21 iulie, începând cu ora 10:00, sunteţi așteptăţi în Parcul Titan într-o călătorie culinară în jurului Asiei. Veţi descoperi bucătăriile tradiționale din Asia, începând cu ramen și până la supa vietnameză Pho Bo, supa Thai, kimchi, colțunași, kebab turcesc, padthai, kebab iranian, dolma, takoyaki, matcha tea, masala tea. Peste 15 țări asiatice își vor expune preparatele cu care se mândresc și pe care le gătesc extraodinar de bine. Japonia, China, India, Turcia, Iran, Vietnam, Thailanda, Indonezia, Coreea de Sud, Siria, Irak, Afganistan, Malaezia, Palestina, Emiratele Arabe. Născut datorită succesului zonei de food din ‘Asia Fest’-ul de la Romexpo, Asian Food Fest este un festival dedicat iubitorilor de bucătărie exotică dar și celor îndrăgostiți de cultura asiatică, pentru că, în afară de mâncarea 100% asiatică, sunt programate concerte și workshop-uri inedite. 

TÂRG: Love Yard Sale  @ Copper’s Pub

Pe 20 și 21 iulie, între 11:30 și 17:30, Copper’s Pub găzduiește o nouă ediție a evenimentului creat de Laura Bucur în 2014, « Love Yard Sale », târg în care poți vinde lucrurile pe care nu le mai porți și poti achiziționa altele, extrase din dulapurile altor expozante. Sau, fără a-ți goli tu șifonierul, poți să vii doar în căutare de articole vestimentare frumoase care să ți se potrivească și să fie accesibile ca preț.

FILM: “Three Billboards Outside Ebbing, Missouri” 

În cadrul proiectului ,,Grădina cu Filme – Cinema & More”, în seara de 20 iulie, de la 21:00, este programată comedia neagră scrisă şi regizată de Martin McDonagh (autorul lui “In Bruges” şi “Seven Psychopaths”), câştigatoare a 2 premii Oscar, 5 BAFTA şi a 4 Globuri de Aur în 2018. Cei care l-au ratat pe marile ecrane trebuie neapărat să-l vadă. Un film remarcabil cu Frances McDormand, Woody Harrelson şi Sam Rockwell.  

FESTIVAL: Caribbean Food & Rum Festival 2019

Între 19 și 21 iulie, pe terasa Berăriei H spre lacul Herăstrău, se desfășoară festivalul care va aduce numai bunătăți din Marea Caraibilor (Tilapia Mappas, Cerdo Caribeno, Jamaican Curry Shrimps, etc), pentru un ospăț condimentat cu experiențe muzicale live (El Negro & more) și... sesiuni de degustări de rom-uri din Caraibe sub îndrumarea unor experți. Program: 10:00-23:00, cu excepția zilei de vineri (16:00-23:00).