ALINA ALEXA | Ready? Steady? Receive!

Este o poveste din bătrâni, cum că Universul cică îți dă ceea ce îți dorești. Bine, să zicem că ai ajuns la momentul la care știi ce îți dorești, că e cale lungă până acolo... Că poate nu e foarte clar, că poate nu crezi că meriți, că poate te tot sucești, că mai schimbi ceva… Mă rog, să zicem că treci tu de toate astea. Ai lista exactă, ai și vizualizat regulat cum să fie dorința împlinită. Și se întâmplă minunea!

Tot ceea ce era în capul tău este acum chiar în fața ta, materializat complet. Fie că e lucru, faptă, loc sau ființă. Întâi te miri. Mult. Apoi începi să te îndoiești că e real. Te ciupești, te sfătuiești cu prietenii, să fie verificat, vă rog. Ok. Deci e real. Apoi după toate astea, îți dai seama că nu prea ști ce să faci cu dorința asta împlinită. De cele mai multe ori ne pregătim pentru o minune până la momentul la care ea apare. Dar ce facem apoi cu ea nu mai știm. Poate că nu suntem pregătiți să primim de cele mai multe ori.

Poate e nevoie și de o schimbare mai profundă, prin care să ne facem un upgrade și la felul nostru de a fi. Pentru că minunile sunt lucruri mai bune, mai faine, pentru oameni mai buni și mai faini. Nu știu voi, dar eu am ceva de lucrat la asta. Să fie spor și soare la toată lumea! 

Cityzen ALINA ALEXA, Consilier Dezvoltare Personală, specialist în comunicare (Calea spre bine – psihoterapie şi dezvoltare personală)