Avanpremiera La Graniţă, regizat de Ali Abbasi pe 31 iulie la Elvire Popesco

Ai ceva de ascuns? Bineînțeles că ai! Dar cat de bine te poți ascunde?

Tina, personajul principal al filmului La Graniță nu e ca toți ceilalți oameni; ea simte vinovăția și rușinea oamenilor, le vede secretele. Vino și tu miercuri, pe 31 iulie, de la ora 20:30 la Cinema Elvire Popesco pentru avanpremiera filmului și pentru a vedea ce ar spune secretele tale despre Tina.

Filmul spune povestea Tinei (Eva Melander), un ofițer de vamă de o eficacitate incredibilă, care este recunoscută pentru simțul ei infailibil. Practic, e ca și cum ar mirosi vina ori intențiile ascunse. Însă când Vore, un tip suspect (interpretat de actorul finlandez Eero Milonoff – manager-ul din The Happiest Day in the Life of Olli Maki, în regia lui Juho Kuosmanen), trece prin fața ei, capacitățile sale sunt puse la încercare pentru prima dată. Tina știe că Vore ascunde ceva, dar nu poate identifica ce anume. Mai rău, simte și o atracție bizară față de el. În timp ce dezvoltă o relație specială cu el, Tina își descoperă, în sfârșit, adevărata identitate. La fel ca Vore, nu aparține acestei lumi. Întreaga sa existență s-a bazat pe o minciună, iar ea este nevoită să aleagă acum: să continue să trăiască în impostură sau să îmbrățișeze revelațiile terifiante ale lui Vore.

La Graniță va fi lansat în România de Voodoo Films începând cu 2 august și va putea fi văzut în București, Botoșani, Iași, Craiova, Cluj Napoca, Bârlad, Pitești, Deva, Hunedoara, Târgu Mureș, Bacău.

Partener: Ambasada Suediei din Bucureşti / Sveriges ambassad i Bukarest. Partener Media Principal: RADIO GUERRILLA. Parteneri Media: Radio România Cultural, Elle Romania, Cinemagia, Zile si Nopti Bucuresti, Cărturești Online, Librăriile Humanitas, VICE România, CineFan Romania, FilmSi, CineGhid, filme-carti.ro.