Ce trebuie să știi dacă vii la concertul Metallica

Când a sosit 1984, s-a dovedit a fi mai puțin orwellian decât prevăzuseră lumea. A fost o perioadă  bună pentru fanii metalului pentru că tot atunci a ieșit, de sub pâcla cenzurii mass media și a represiunii culturale, Metallica cu Kill’em All. Albumul nu avusese un success enorm, însă trupa avea deja o comunitate de fani care iată, după 36 de ani, încă îi asigură  o statornică simpatie!

De vreme ce Dave Mustane, care începea să aibă probleme cu alcoolul, a plecat să înființeze Megadeth, Metallica a mers mai departe în formula James Hetfield, Cliff Burton, Lars Ulrich și Kirk Hammett. Pe 27 septembrie 1986, trupa primește o lovitură grea atunci când Cliff moare într-un accient de mașină. Se alătură un nou basist, Jason Newsted, cu care trupa va lansa And Justice for All-primul album de studio după moartea lui Cliff Burton.

În 1991, apare Enter Sandman, hitul care va face ca albumul intitulat Metallica să se vândă până la epuizare. Vă reamintesc că pe aceeași piesă își făceau intrarea luptătorii de wrestling și jucătorii de baseball. Ah, sweet 90’s! Un an mai târziu, apare Nothing Else Matter, care a fost compusă într-un moment de vulnerabilitate. Piesa a fost lansată datorită lui Lars, care l-a convins pe James să promoveze cântecul.

În 2003, Metallica  l-a cooptat pe Trujilo care lucrase cu Ozzy Osbourne.  Trupa scoate al optulea album de studio care ajunge pe primul loc în top-uri. Ei bine, de atunci componența trupei rămâne aceeași (James Hetfield, Lars, Robert Trujilo și Kirk Hammett) de care ne vom putea bucura din nou, în curând.

Apropo, știai că membrii trupei sunt deja cei mai bine plătiți performeri ai anului 2019?

Iată câteva lucruri pe care ar trebui să le știi dacă mergi la concertul Metallica, pe 14 august la București:

  1. Puteți să descoperiți oferta de băuturi și produse alimentare din zona de food court. Toate produsele pot fi achiziționate cu cash sau card bancar.
  2. Program: Trupele Ghost si Bokasa vor concerta intre 17.45 si 19.45. Metallica va urca pe scenă în jurul orei 20.15
  3. Cei care părăsesc zona de concert și doresc să reintre vor fi nevoiți să cumpere un bilet nou.
  4. Biletul va trebui păstrat pe toată durata concertului, iar spectatorii trebuie să aibă asupra lor și un act de identitate valid.
  5.   Accesul se va face începând cu ora 16:30 pentru posesorii tuturor categoriilor de bilete, prin cele trei intrări amenajate pe bulevardul Basarabia, strada Maior Coravu și strada Pierre de Coubertin. Pentru a evita posibilele aglomerări, recomandarea organizatorilor este ca publicul să țină cont de zona pentru care și-a achiziționat bilete.
  6. Ca urmare a numărului foarte mare de spectatori asteptați, pentru a ajunge la stadion organizatorii recomandă utilizarea mijloacelor de transport în comun. Persoanele care aleg să vină cu mașina proprie vor avea la dispoziție o parcare supraetajată, cu acces din Bd. Basarabia. Parcarea dispune de un număr limitat de locuri, aproximativ 1000.

Articol de Anna Antal, Publisher Zile şi Nopţi

credit foto: iabilet.ro