Vești bune pentru gurmanzi: Street FOOD Festival dă startul evenimentelor în toată țară

Street FOOD Festival, festivalul care a adus aromele interesante și preparatele apetisante aproape de gurmanzi și pofticioși, dă startul evenimentelor și anul acesta. Unsprezece orașe se vor putea bucura și delecta cu preparate de streed food și cu specialități culinare din diferite colțuri ale lumii. Muzica live, cinema-ul outdoor și zonele dedicate celor mici vor întregi atmosfera festivalului și ne vor face zilele călduroase de vară mai frumoase și mai picante.

“Frumoasă-i toamna în Moldova” e numele unei melodii, care chiar dacă nu are foarte multe like-uri pe Youtube, versurile tot sunt 100% adevărate. Și mai frumoasă ca de obicei va fi între 12-15 septembrie când Street FOOD Festival va fi prezent la Iași. Nebunia culinară va cuprinde Grădina Ansambului Palas, iar muzica live, activitãțile pentru copii și alte surprize vin și ele sã completeze o experiențã specialã.

Mâncarea bună cu siguranță că va fi prezentă la Street FOOD Festival și vă asigurăm că nimeni nu pleacă de la festival fără să încerce un preparat gustos, însă să nu uităm și de celelalte activități din cadrul festivalului. Așa cã ia-i cu tine pe toti cei dragi și hai sã ne vedem și revedem timp de 4 zile la Street FOOD Festival Iași.

Chef  Foa va fi cel care ne va intriga și anul acesta papilele gustative cu preparate care nu pot fi refuzate. De altfel, pasionații de gătit, dar și pofticioșii vor putea lua parte la diferite demonstrații și activități alături de cunoscutul chef.

Și anul acesta truck-urile cu bunătățuri vor ajunge în mai toate colțurile tări pentru că vor poposii la: Oradea, Sibiu, Timișoara, Brașov, Baia, Mare, Arad, Galați, Bacău, Iași, Craiova și bineînțeles și Cluj-Napoca.

Street FOOD Festival este un concept de festival care debutat în 2016 la Cluj-Napoca şi continuat mai departe în alte 11 oraşe. An de an festivalul a atras tot mai mulți „pofticioși” și participanți, iar în anul 2018 festivalul a fost vizitat de peste 800.000 de persoane care au avut ocazia să încerce rețete ingenioase și să participe la activităţi recreative. Revoluţia street food a avut un impact însemnat şi la nivel de comunitate prin conştientizarea nevoii de a-i ajuta pe cei defavorizaţi sau prin combaterea fenomenului de risipă alimentară.

credit foto: streetfoodfestival.ro