Orădeanca Mihaela Bogdan a pus bazele unei afaceri cu produse cosmetice 100% naturale. UN ALTFEL DE FARMACIST!

 

Orădeanca Mihaela Bogdan a pus bazele unei afaceri cu produse cosmetice 100% naturale. UN ALTFEL DE FARMACIST!

Mihaela, este farmacist clinician în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Oradea, iar în timpul liber se ocupă cu crearea și dezvoltarea unei linii de produse cosmetice naturale.

Acest proiect n-a fost văzut ca o afacere în sine, ci mai degrabă o încercare de a schimba mentalități, de a reda oamenilor o parte din încrederea avută odinioară în profesia de farmacist.

Ce reprezintă VIRIDIS COSMETICS?

Viridis (limba latină-verde) este la ora actuală marcă înregistrată OSIM, reprezentând o gamă de produse cosmetice de îngrijire ce au la bază formule documentate științific. Toate produsele sunt realizate manual, din ingrediente certificate organic, fiind notificate la nivelul Uniunii Europene și prezentând toate testele de laborator prevăzute de legislația în vigoare.

Proiectul meu a luat amploare în momentul în care am început să îmbin munca privind produsele VIRIDIS COSMETICS cu cercetările făcute pe uleiul esențial de lavandă din cadrul tezei mele de doctorat. Astfel, în prezent sunt și cadru didactic asociat al Facultății de Medicină și Farmacie din Oradea.

Produsele VIRIDIS COSMETICS sunt disponibile atât în magazine naturiste din Oradea, Arad, Timișoara, cât și în magazinul online propriu www.viridiscosmetics.ro, alături de alte platforme cum ar fi: www.emag.rowww.obio.ro.

În viitorul apropiat, îmi doresc ca produsele mele să ajungă pe rafturile a cât mai multe magazine de profil, în special în partea de Vest a țării, fiind astfel un brand din ce în ce mai apreciat de publicul larg.

 

Pentru detalii și informații:

Tel: 0754087335

www.viridiscosmetics.ro

facebook.com/viridiscosmetics/

instagram.com/viridiscosmetics/