5 baruri sportive din București

Nu de puține ori se întâmplă să cauți un loc din București în care să poți să vezi meciul echipei de fotbal preferate, împreună cu prietenii, și să faci un brainstorming cu cei interesați, dar să nu ajungeți la nicio variantă viabilă. Pentru aceste ocazii, care se repetă de mai multe ori pe an, am făcut această listă cu 5 baruri sportive din București: 

Stadio 

Aflat în chiar în centrul Bucureștiului, Stadio este un local destul de mare și cu o ofertă generoasă, care să-ți satisfacă și pofta de a vedea un meci, la bere, cu prietenii, dar care-ți oferă și zone cu o atmosferă mai intimă, pentru o cină romantică. În mijlocul localului se află un atrium cu multe ecrane, unele suspendate circular, deasupra meselor, ceea ce îl face locul perfect pentru a vedea un meci din Champions League, de exemplu. Însă, ține minte că prețurile sunt un pic mai mari. 

Adresă: Ion Câmpineanu 11. Telefon: 0731.333.311

Halftime 

Dacă vrei să vezi un meci de fotbal într-o atmosferă incendiară, Halftime Pub este locul pe care-l cauți. E de mers aici mai ales când joacă Liverpool, fiind locul de întâlnire al fanilor din București ai acestei echipe. Se află în Centrul Vechi, iar accentul se pune mai mult pe consumul de bere și abia apoi pe cel de mâncare. 

Adresă: Gabroveni 14. Telefon: 021.312.2916

InFusion Bistro and Sports Bar

InFusion este un bistro cochet și colorat, perfect pentru a lua micul dejun, prânzul sau cina, dar și pentru a te întâlni cu cineva la o cafea, pe terasa din spatele Muzeului Municipiului București. Însă, aici se pune mare accent și pe latura sportivă, fiind un local dotat cu o zonă specială de urmărit evenimente sportive live, decorată cu multe plasme cu diagonala de 125 cm, dar și cu un uriaș ecran cu o diagonală de aproape 2 metri. 

Adresă: Ion Ghica 2. Telefon: 0731.337.755

Dreamer’s

Dreamer’s este un alt loc din București în care se strâng fanii echipei Liverpool, dar și toți cei care iubesc sporturile și să vadă un meci de fotbal într-o atmosferă de pub, cu oameni care cântă și care se bucură și comentează fiecare fază de joc. Aici e de venit cu prietenii și poftă de bere și darts și socializare pe marginea campionatelor de fotbal. 

Adresă: General Berthelot 111. Telefon: 0744.366.350

Champions

Champions este barul sportiv din interiorul hotelului Marriott. Asta înseamnă două lucruri: vei întâlni aici mulți expați, iar prețurile vor fi peste medie. Însă, merită toți banii dacă ești în căutarea unei combinații care sună astfel: o atmosferă inedită, într-un sports bar veritabil, care are pereții plini de memorabilia din domeniul sportiv și burgeri și fripturi de calitate. Există și o terasă, în cazul în care îți dorești să vezi un meci de fotbal transmis live, sub cerul liber. 

Adresă: Calea 13 Septembrie 90. Telefon: 021.403.1917