Premierele săptămânii 2 august- 8 august, la Cinema One

 

 

 

Săptămâna aceasta am intrat în luna Gustarului c-un apetit excelent pentru filme bune. Deși se spune că e luna turației minime în cinematografe, avem două-trei producții care fac ca ritmul filmelor să se accelereze.

Cinema One, gazdă perfectă ce găzduiește aproximativ 1500 de locuri, face ca experiența noastră la film să fie grozavă.

 Iată filmele pe care le poți vedea în această perioadă:

 1.Furios și iute: Hobbs & Shaw 3D


După opt filme care au acumulat aproape 5 miliarde de dolari, franciza FURIOS ȘI IUTE prezintă acum primul său capitol separat, FURIOS ȘI IUTE: HOBBS & SHAW, în care Dwayne Johnson și Jason Statham devin protagoniști, reluându-și rolurile lui Luke Hobbs și Deckard Shaw.
Încă de când Hobbs (Johnson), om loial legii și membru de elită al Serviciului de Securitate Diplomatic al Statelor Unite (DSS), și Shaw (Statham), un fost soldat britanic, membru al forțelor de elită operative, s-au înfruntat pentru prima dată față în față în FURIOS ȘI IUTE 7, în 2015, cei doi și-au împărțit replici acide, dar și lovituri fizice nemiloase în încercarea de a se elimina reciproc.
Dar, când anarhistul cu puteri nemaivăzute obținute prin bioinginerie, Brixton (Idris Elba), obține controlul asupra unei amenințări biologice, și înfrânge o fostă agentă MI6 genială și neînfricată, care e sora lui Shaw, cei doi inamici declarați vor face echipă pentru a-l elimina pe singurul individ care poate fi mai periculos decât ei doi la un loc.

De ce să-l văd?

Universul Fast&Furious este unul în care orice lucru este posibil și orice fantezie poate deveni realitate

2.Avanpremieră
The Angry Birds 2

“The Angry Birds 2” este bazat pe jocul video cu același nume, creat de Rovio Entertainment. Filmul, continuarea primului din 2016, este produs de Columbia Pictures, Rovio Animation și Sony Pictures Animation, scris de Peter Ackerman, Eyal Podell și Jonathon E. Stewart, distribuit de Sony Pictures Releasing și regizat de Thurop Van Orman, împreună cu John Rice. Din distribuție fac parte Jason Sudeikis, Josh Gad, Danny McBride, Bill Hader și Peter Dinklage, care au fost prezenți și la primul film, împreună cu nou-veniții Leslie Jones, Rachel Bloom, Nicki Minaj, Awkwafina, Sterling K. Brown și Eugenio Derbez.

Ne așteptăm la un proiect ambițios, din moment ce este regizat de Thurop Van Orman, creatorul desenelor animate “The Marvelous Misadventures of Flapjack” (nominalizate la premiile Emmy), care au rulat pe Cartoon Network și au cucerit publicul de toate vârstele. De asemenea, Thurop mai este cunoscut și pentru “Adventure Time” (2010-2018) și “The Powerpuff Girls” (2003-2004). Distribuția este impresionantă, incluzându-i  pe Bill Hader, Tiffany Haddish și Awkwafina. Bill Hader (nominalizat la Globurile de Aur) a jucat în “The Skeleton Twins” (2014), “Inside Out” (2015), “Trainwreck” (2015) și în serialul “Barry” (2018-2019). Tiffany Haddish, câștigătoare a unui premiu Emmy, a fost personajul Dina în “Girls Trip”, iar pe Awkwafina o știm din filmul de succes “Crazy Rich Asians” (2018), nominalizat la Globurile de Aur.

Regele Mudbeard, conducătorul găștii Bad Piggies, vrea să se răzbune pe mânioasele păsări, după ce acestea i-au devastat pământurile într-o bătălie, ceea ce va duce la un război comic care nu pare că se va sfârși decât prin apariția unei misterioase păsări purpurii, pe nume Zeta, care pune în pericol condițiile de trai ale ambelor tabere. Aceștia  se confruntă cu posibilitatea unei ere glaciare ce e pe cale să se arate în viitor, deci porcușorii și păsările trebuie să-și unească forțele, pentru a împiedica aceste evenimente.

Vocile din spatele personajelor le aparțin următorilor: Jason Sudeikis, Josh Gad, Leslie Jones, Bill Hader, Rachel Bloom, Awkwafina, Sterling K. Brown, Danny McBride, Peter Dinklage, Zach Woods, Pete Davidson, Lil Rel Howery, and Beck Bennett.

Primul film “The Angry Birds” a fost lansat în Statele Unite pe 20 mai 2016, a avut parte de păreri împărțite din partea criticilor, dar publicul a iubit această animație, având încasări mondiale de peste 352 milioane de dolari, ajungând al doilea film bazat pe un joc video, cu cele mai mari încasări. Ne așteptăm ca publicul să aibă aceeași reacție și în cazul noului film, care va fi lansat la noi pe 9 august.

3.Avanpremieră
Bring The Soul: The Movie 2D

BTS este una dintre cele mai faimoase formații de băieți din lume, la ora actuală. Primul film BTS, Burn the Stage: The Movie, lansat anul trecut, a extaziat o mulțime de fani, deci Bring the Soul va fi primit cu brațele deschise de către public.
Documentarul ne prezintă turul grupului sud-coreean, prin Europa. Filmul cuprinde atât imagini de pe scenă, cât și din culise.

Ne întâlnim cu Nam-Joon Kim, Ji-min Park, J-Hope, Seok-Jin Kim, Suga, Jeon-guk Jeon și Tae-Hyung Kim, care vor oferi un spectacol plin de adrenalină. Filmul este produs de Big Hit Entertainment și este distribuit internațional de Trafalgar Releasing.

De ce să-l văd?

Dacă ești fan BTS, nu trebuie să ratezi acest documentar.