LUNĂ PLINĂ. Festivalul de film horror și fantastic, ediția a 8-a la Biertan, Sibiu

SUB CLAR DE LUNĂ

Festivalul de film horror și fantastic Lună Plină, inițiat în 2012, a ajuns la ediția a 8-a și se va desfășura de pe 8 până pe 11 august, la Biertan, județul Sibiu, unde, pe lângă filmele horror, veți fi prinși în activități terifiante, cum ar fi vânătoarea de fantome  sau camping sub clar de lună.

Festivalul va avea și un joc de room escape: ,,Cum ar fi un festival de film horror, fără fiori pe șira spinării? Cam ”fără sare” nu? Dar cum te-ai simți dacă ai știi că ești închis(ă) în pivnita alaturi de Anabelle, păpușa posedată? Spiritul ei s-a întors să terorizeze pe oricine îi stă în cale și să își găsească o noua gazda. Găsește kit-ul care alunga demonul si scapă de teroare! Cea mai temută temniță din Romania se întoarce la Biertan, pentru a 5-a oară! Anul acesta, The Dungeon îți propune un joc de room escape pentru tine și prietenii tai, care o să îți dea coșmaruri. Vino cu echipa, inspectează temnița bântuită, găsește indiciile și depășește frica. Crezi că poți evada?”

Iată câteva dintre filmele prezentate la festival: „Un cuțit în inimă”/ “Un couteau dans le coeur” – un thriller erotic, cu Vanessa Paradis, „Vârcolac” / “Wilkołak” – un film care îți va menține neliniștea, chiar și după vizionare, „Violență Incredibilă” / “Incredible Violence”, în regia lui G. Patrick Condon și "Profund malefic" / "Deep Evil" (regia: Mark Lu)

Bilete, abonamente și coșmaruri: https://bit.ly/2Yk6ywg
Articol preluat din cinemap.ro