Legendarii Boney M sărbătoresc 45 de ani de activitate la Bucureşti, alături de Eruption!

Boney M revin în România pentru a marca 45 de ani de activitate printr-un concert extraordinar la Sala Palatului. Fanii îi vor putea vedea pe Boney M la București în data de 8 martie 2020! Pe scenă vor răsuna cele mai importante piese din discografia formației: „Daddy Cool”, „Rasputin”, „Rivers of Babylon”, „Brown girl in the ring” și „Sunny”.

Concertul Boney M va fi deschis de Precious Wilson, vocea originală a grupului Eruption. Concertele sold out susținute până acum de Boney M în România sunt dovada clară a iubirii pe care românii le-o poartă acestor artiști. Este de așteptat că biletele pentru acest eveniment să se termine foarte repede. Vă sfătuim să vă grăbiți și să vă achiziționați tichetele dorite!
Boney M scriu istorie de 45 de ani.

Trupa a devenit cunoscută la finele anilor ’70, în plină eră disco. Muzicienii au vândut peste 100 de milioane de discuri în toată lumea, reușind să lanseze o serie de single-uri care au devenit hituri internaționale. Boney M este singura formație care apare de două ori în topul 11 al celor mai vândute single-uri din istoria Angliei.

Precious Wilson, vocea originală Eruption, li se alătură celor de la Boney M pentru această mare sărbătoare muzicală. Precious a lansat încă din anii ’70 o serie de hituri care au devenit adevărate imnuri disco: „One way ticket”, „ I can’t stand the rain”, „Cry to me”, „Runaway”, „Party, party” etc. Precious este și scriitoare, reușind să ajungă pe locul 1 în topul celor mai vândute cărți pe Amazon. Solista a înregistrat și piesa de titlu a soundtrackului pentru celebrul film „The Jewel Of The Nile”, în care au jucat Michael Douglas, Kathleen Turner și Danny De Vito. În decursul anilor, Precious Wilson a cântat alături de Paul McCartney, Cliff Richard, Elton John, James Brown, Michael Bolton, Little Richard etc.

Biletele se găsesc în format electronic pe iabilet.ro, Entertix.ro, Myticket.ro, Sala Palatului și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX-Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și în Stațiile de Plată SelfPay din toată țara.

Biletele au următoarele prețuri:
Categoria 1 – 200 de lei
Categoria 2 – 150 de lei
Categoria 3 – 120 de lei
Categoria 4 – 90 de lei
Categoria 5 – 50 de lei

În perioada 7- 21 august puteți cumpăra bilete la prețul de presale:
Categoria 1 – 170 de lei
Categoria 2 – 120 de lei
Categoria 3 – 90 de lei
Categoria 4 – 70 de lei
Categoria 5 – 40 de lei

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii, sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.

credit foto: hellerupparkhotel.dk/