Nou în oraș: MercatoComunale, satul de vacanţă din Bucureşti

Deschis pe strada Gheorghe Polizu 28-34, pe un teren nefolosit din centrul Bucureştiului, pop-up-ul estival MercatoComunale este un spațiu urban cu un design ambiental prietenos prin cromatică şi pereții vitrați, unde clienții au la dispoziție o largă varietate de opțiuni de petrecere a timpului, de la orele târzii ale dimineții până seara, când atmosfera le oferă cadrul perfect de relaxare. Parte din Kane Group (Mamizza, M60, Project Copenhagen), MercatoComunale este conceput ca o piață contemporană destinată deopotrivă activităților profesionale, destinderii şi shopping-ului, care, în plus, oferă prima experiență cashless din oraş datorită parteneriatului cu Mastercard România. 

Oferta unei pieţe contemporane

MercatoComunale îmbină o selecție variată de food trucks (The Bun, Goodfellas, Taverna Sârbului, Burger Van, Vicecream, Meatbusters) şi una amplă de bere craft, specialități coffee brew, cu un spațiu de co-working gratuit relaxant, o zonă de farmers market ce reunește producători locali (Cooperativa Varăști, Artesana, Kredenz, Pain Plaisir), designers shop Band of Creators, concerte acustice sau DJ sets, party-uri, workshop-uri tematice sau pentru copii, pop-up shops, și o serie de lounge-uri de relaxare. În fiecare marți este Priceless Tuesday, ceea ce înseamnă că cei care plătesc cu cardul Mastercard la barul din locație, beneficiază de 50% reducere, în intervalul 18:00 – 23:00.

Program public: 11:00-23:00 (marţi-duminică); program producători artizanali: 17:00-22:00 (miercuri-vineri) şi 11:00-22:00 (sâmbătă-duminică).