O nouă proiecție de film pe 16 august în cadrul Movie Nights la Iulius Parc

Ce poate fi mai relaxant decât o ieșire în aer liber seara pe răcoare la un film? Noi credem că e o idee perfectă, mai ales pe căldura asta. Așa că, dacă nu ai planuri pentru vineri seara (16 august), noi îți propunem să îți bagi într-un rucsac o pătură, ceva de ronțăit și de băut, să îți iei prietenii și să ne vedem în Iulius Parc la proiecția filmului  „Breaking News” (2017), în regia Iuliei Rugină. 

Filmul este cel de-al treilea lungmetraj al Iuliei Rugina (Love Building; Alt Love Building) cu Andi Vasluianu ce prezintă drama unui jurnalist. Alături de el joacă adolescenta Voica Oltean, care a câștigat Mențiunea specială a Juriului la festivalul de film de la Karlovy Vary. 

După moartea tragică a cameramanului său, în timpul unei filmări, Alex Mazilu este trimis să facă un reportaj in memoriam despre viața acestuia.

Cu trei zile înainte de Crăciun, într-un orășel de pe litoralul Mării Negre, reporterul încearcă să reconstituie viața colegului său, prin ochii celor care i-au supraviețuit. Ce alegi să redai din viața unui om? Cum își vede fiica lăsată în urmă tatăl dispărut? Cât de departe merită să mergi pentru a-ți face meseria?

Vedem vineri la 21: 30 la proiecție! Intrarea este gratuită.

credit foto: Iulius Mall Cluj Napoca