3 zile pline de experiențe culturale de excepție, cu acces liber la a treia ediție de Festival Stradal „WonderPuck”

Aflat la a treia ediție, Festivalul Stradal „WonderPuck”, organizat în colaborare cu Asociația ESUA și Fundația LIONS International, cu sprijinul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca și al Consiliului Județean Cluj, este singurul festival de tip open-air pentru copii și familie din Transilvania.

3 zile pline de experiențe culturale de excepție, cu acces liber la a treia ediție de Festival Stradal „WonderPuck” pe 13-15 septembrie 2019

Evenimentul oferă un program complex de educație prin cultură menit să formeze gustul estetic atât al celor mai mici spectatori, cât și al întregii familii. 

În cele 3 zile pline de experiențe culturale de excepție, cu acces liber pentru toată lumea, WonderPuck aduce familia împreună în fața magiei păpușilor, poveștilor, teatrului, dansului, muzicii și a atelierelor de creație.

Încă de la prima ediție, Festivalul Stradal WonderPuck s-a bucurat de un succes enorm, reunind peste 300 de artiști în cele 30 de spectacole, 5 ateliere, expoziții în aer liber, și având o audiență de peste 20.000 de spectatori în cele trei zile.

Anul acesta, festivalul va avea 3 secțiuni:

  1. WonderPuck pentru preșcolari și școlari
  2. WonderPuck pentru adolescenți, tineri, adulți
  3. WonderPuck la Castel

WonderPuck este despre copilul din noi, dar, mai presus de toate, WonderPuck este despre împreună.

Vezi programul festivalului AICI

credit foto: WonderPuck
Articol preluat wonderpuck.eu