Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/08/2019
Arhiva Zile si Nopti

Dichis’n’Blue

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Dichis’n’Blue Share Dichis’n’Blue


Dichis’n’Blues nu e doar festival de blues. E o oază de bine. O poveste încântătoare cu oameni, Delta Dunării și blues.

Mai întâi, despre muzică:

Prima seară este cam foarte electrică: danezii de la The BLUES OVERDRIVE (care au pus mâna de două ori pe European Blues Awards Album of the Year – 2015 si 2018). Apoi proiectul român EQUILATERAL GUITAR UNION cu Nicu Patoi, Florin Giuglea și Cezar Popescu capete de afiș. Blues, rock, fusion şi modern metal. 11 muzicieni pe scenă. Trei proiecte reunite și Grand Finale.

A doua seară, pe 31 august, dichis’n’Blues propune o seară New Orleans.

Spaniolii de la O SISTER! (o splendidă formulă de sextet) – swing de la începutul secolului trecut. Va fi o revelație!

Apoi, Kenny NEAL – multiplu nominalizat Grammy, de 4 ori câștigător Blues Music Award, din 2011 inclus în Louisiana Music Hall of Fame. O legendă a bluesului american, niciodată în România până acum.

Duminică, 1 septembrie, BluesCruise – croaziera de blues în Delta Dunării: ne urcăm pe vapoare, șalupe, bărci și trăim pe viu un jam session unic.

În inima Deltei. Eveniment deschis publicului publicului larg începînd cu anul 2019.

În rest,

Ateliere pentru copii, seminarii de blues pentru adulți, ziarul festivalului, Blind date cu dichis, turul orașului, gastronomie locală și bere artizanală.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută