Cu ce merge berea? Cu ce vrea ea, important e să ajungă rece

 

 

Lăsând gluma deoparte, berile întunecate se potrivesc de minune cu tot ce e copt și robust. Pe de altă parte, tot ce e prăjit, sărat sau dens se potrivește de minune cu pilsner-uri.

Bere și căldură? N-o să vă spunem că deja miroase a mare, căci nu suntem în drum spre litoral, ci în Brașov- unde avem noroc de un pub care ne poate găzdui năravurile, prietenii și halbele de bere.

Îi salutăm cu cordialitate pe cei de la mare și le reamintim: cinci minute pe față, cinci minute pe spate, da? Și-apoi plecăm și noi, lăsând deoparte pâcla verii. Ne refugiem la For Sale, unde ne putem savura berea la o temperatura de aproximativ 20- 25 de grade. (Temperatura aerului condiționat este setată astfel încât să nu fie o diferență mai mare de cinci grade între temperatura din interior și cea din exterior).

Dar dacă credeați că acesta e sigurul motiv, v-ați înșelat!

Vă reamintim de campania Termometrul care-ți indică berea la reducere!

Formula e simplă: dacă termometrul indică peste 25 de grade, prețul berii la draft va fi cu 20 % mai mic!
Da, știm că alcoolul sabotează mecanismul corpului de reglare a temperaturii și că te deschidratează, dar nu credem că e vreo problemă. Singurul ’’risc’’ la care te expui este să uiți să mai pleci de aici…Și, până la urmă, de ce ai pleca?

această campanie va dura o vară întreagă, iar pub-ul se deschide de la ora 15.00.

Până în acest moment, s-au bucurat zeci de turiști și brașoveni de această campanie, unică în Brașov

Anna Antal, redactor