Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/08/2019
Arhiva Zile si Nopti

Sibiu pe gratis

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Sibiu pe gratis Share Sibiu pe gratis


Muzică clasică în centrul orașului

Timp de trei zile, în zona centrală a orașului ne bucurăm de muzică de cea mai bună calitate. Classics for Pleasure, sub deviza „Discover Something New”, se va desfășura în perioada 15 – 17 august 2019. A IX-a ediție a festivalului va reuni peste 300 de artiști în cadrul unor concerte extraordinare, fiecare cu o tematică specifică. Evenimentele vor avea loc în Piața Mare și în Biserica Ursulinelor.

 

Ne întoarcem în timp, în Pădurea Dumbrava

„Sibiul de odinioară” ne duce din nou înapoi în timp, cu muzica celor de la Riff, Hara sau Celelalte Cuvinte! Ediția a VI-a va avea loc în 17-18 august 2019, în Pădurea Dumbrava – Camping. Sâmbătă concertează onenightstand, Riff, Trupa Hara și Celelalte Cuvinte. Duminică pe scenă vor fi Cristian Buică, Emeric Imre, Victor Socaciu și Ducu Bertzi Oficial. Cei mici au la dispoziție un mini parc de distracții și se pot distra și în zona de activități pentru copii.

Evenimentul se va desfășura în fiecare din cele două zile, între orele 12:00 și 22:00.

 

Focus in the Park, o experiență de neuitat

Pe lângă concertele unor trupe locale, naționale și internaționale de renume, ne vom bucura din nou de Street Food in the Park, Picnic in the Park și Craft Beer in the Park. Scena secundară, un loc dedicat muzicii jazz, funk, soul și electro, va fi amplasată anul acesta pe cealaltă parte a pârâului din parcul Sub Arini, iar petrecăreții vor avea inclusiv un water slide, pe pârtia din parc.

Festivalul are loc în perioada 22-25 august, iar anul acesta, pentru prima dată vor cânta în cadrul Focus in the Park cei de la Subcarpați.

 

Cele mai interesante automobile clasice, la noi în oraș

Sibiu Rally România, eveniment programat în perioada 15 – 17 august, face parte anul acesta din Calendarul Internațional al Federației Internaționale de Vehicule Istorice, din Calendarul Național Retromobil Club România – Campionatul de Competiții de Regularitate pentru Vehicule Istorice și din Calendarul Național și Internațional al ACR-FIA. Competiția este dedicată automobilelor clasice, mașinilor de curse istorice, dar și mașinilor electrice.

După ce echipajele au fost prezentate în Piața Mică, pe 15 august, zilele de 16 și 17 îi vor purta pe pasionați prin Mărginimea Sibiului și pe Transfăgărășan, apoi înapoi în centrul orașului Sibiu.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută