Nabu, locul unde se adună programatorii, pentru a savura cea mai aromată narghilea și cei mai delicioși burgeri preparați pe plită

Nabu lansează o promoție specială pentru pasionații de narghilea și burgeri autentici și oferă până la finalul lunii septembrie 10% reducere pentru programatorii sau studenții la programare care vin la local.

Poziționat în zona bulevardului Pache Protopopescu, Nabu este locul unde se strâng adesea programatorii, deoarece localul a fost gândit și lansat chiar de un grup de programatori, pasionați de narghilea.

“Am deschis Nabu în august 2017 deoarece majoritatea locurilor cu narghilea din București au specific arăbesc. Noi am dorit să mergem pe un concept modern, dar totodată să introducem narghileaua în meniu. În timp, popularitatea localului a crescut organic, prin word of mouth, astfel încât deseori seara pe terasă se regăsește o parte din comunitatea de IT din București. Putem spune că este un loc în care foarte mulți programatori se intalnesc în timpul liber sau vin să lucreze într-un mediu mai relaxat.”, a declarat Vali Malinoiu, co-proprietarul Nabu și programator în viața de zi cu zi.

Fie că vrei să te relaxezi sau să te distrezi alături de prieteni, savurând împreuna o bere rece sau o limonadă revigorantă, Nabu este locul potrivit datorită salonul primitor situat la etaj, departe de agitația orașului și a terasei generoase din față, ideală pe timp de vară.

Pe lângă burgeri și narghilea, la Nabu puteți savura un deliciosul  bubble waffle, un desert destul de unic în București. Mai multe informații despre meniu și prețuri puteți găsi aici. Nabu este deschis tot timpul anului pe bulevardul și se află pe Pache Protopopescu, numărul 97.