Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/08/2019
Arhiva Zile si Nopti

Quentin Tarantino, tată pentru prima oară, la 56 de ani

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Quentin Tarantino, tată pentru prima oară, la 56 de ani Share Quentin Tarantino, tată pentru prima oară, la 56 de ani


 

 

Cineastul american Quentin Tarantino (56 de ani) şi soţia lui, cântăreaţa israeliană Daniella Pick (35 de ani), aşteaptă primul lor copil.

Cei doi au transmis că sunt „foarte încântaţi să anunţe că aşteaptă un copil“.

Tarantino a cunoscut-o pe Daniella, care este fiica interpretului şi compozitorului israelian Tzvika Pick, în 2009, atunci când îşi promova filmul „Inglourious Basterds”. Apropo, filmul va împlini 10 ani pe 4 septembrie.

Tarantino s-a căsătorit în luna noiembrie a anului trecut, într-o ceremonie intimă care a avut loc la Los Angeles. 
Petrecerea organizată în cinstea lor a fost o reuniunea a distribuţiei Pulp Fiction. Printre invitați s-au numărat Bruce Willis, Samuel L. Jackson, dar şi Uma Thurman.

Cunoscut pentru dialogurile sale, referinţele la pop culture, soundtrack-urile curatoriate de el însuşi în locul coloanelor sonore, precum şi pentru deosebita abilitate de a relansa cariere, Tarantino este unul dintre cei mai iubiți regizori!

Firește, informația potrivit căreia cineastul va deveni tată ne face să ne întrebăm dacă are vreo legătură cu faptul că  “Once Upon A Time … In Hollywood” este penultimul lungmetraj de cinema semnat de acesta.

,,Acesta e al noulea tău film. Face parte din numărătoarea inversă sau intenţionezi să faci mai mult de zece?
Tarantino: Nu, în ceea ce priveşte filmele pentru cinematografe, mă voi opri la zece.
Serios?
Tarantino: Yeah. Aş putea face un show TV. Aş putea regiza o piesă de teatru. Aş putea face un film de televiziune. Dar, în ceea ce priveşte lungmetrajele de cinema, este penultimul.
De ce?
Tarantino: Fac asta de mult timp. Şi cred că există un sfârşit. Ar trebui să fie un sfârşit. Nu mă simt obligat să continui să lucrez până când n-aş mai fi capabil să o fac, sau până nu aş mai fi bun în ceea ce fac. Îmi place ideea asta, să fac zece filme puternice şi să cedez microfonul spunând “OK, match that shit.” – frântură din interviul acrodat revistei Cinemap ( traducerea şi adaptarea: Ioan Big)

Anna Antal,redactor

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută