Tratamentul cu Oxigen Hiperbaric

  1. Ce este tratamentul facial cu Oxigen Hiperbaric?

Tratamentul cu oxigen hiperbaric are ca principiu de functionare se bazeaza pe infuzia cu oxigen in profunzime, in straturile dermale ale tenului.

Tratamentul este unul revolutionar, non-invaziv destinat tratarii ridurilor, acesta inlocuind cu succes  tratamente cu substante active injectabile precum Botox, Acid Hialuronic.

  1. Cum functioneaza tratamentul cu Oxigen Hiperbaric?

Prin infuzia de oxigen hiperbaric se suplimenteaza direct, din exterior  necesarul de oxigen al dermului, restabilind astfel elasticitatea, fermitatea, vitatlitatea si luminozitatea specifica unui ten tanar si ingrijit.

Oxigenul hiperbaric se infuzeaza concomitent cu substante medicale active ce patrund pana in cel mai profund strat al pielii. Pielea se hidrateaza, capata prospetime, devine mai ferma. In timpul acestui proces, se stimuleaza si producerea de colagen si elastina, se distrug radicalii liberi care imbatranesc pielea, iar efectele se vad instant.

Tratamentul de infuzie de oxigen hiperbaric  are 2 pasi importanti: Oxy Jet Peeling si Oxy Spray.

  1. Ce este Oxy Jet Peeling-ul?

Functia Oxy Jet Peeling a aparatului de Oxigen Hiperbaric  are la baza o tehnologie avansata care asigura o exfoliere blândă. In amestec cu o solutie salina de curatare, oxigenul hiperbaric penetreaza adanc in straturile dermale ale tenului, regenerand si revitalizand elasticitatea naturala a pielii.

Fluxul puternic al jeturilor de solutie salina si al oxigenului faciliteaza deschiderea micro-canalelor in derm si exfoliaza bland celulele moarte de la suprafata tenului, pregatind in acest fel tenul pentru pasul urmator al tratamentului.

  1. Ce este Oxy Spray-ul?

Cu ajutorul aerografului Oxy Spray introducem in straturile profunde ale pielii ingrediente cheie si substante active benefice precum acid hialuronic, vitaminele A,C,E, antioxidanti, argilerina,  colagen, tonifiante faciale si cocktail-uri medicale personalizate in functie de nevoile fiecarui ten. Folosim doar fiole de puritate medicala, ale caror molecule sunt extrem de mici (nano-molecule) pentru a realiza o infuzie cu adevarat in profunzime. Substantele active sunt difuzate cu o presiune hiperbarica reglabila si impinse in adancimea dermului printr-un flux continuu de oxigen, creand depozite de substante active stimuland functiile vitale ale pielii.

Se personalizează tratamentul tau facial in functie de conditia tenului tau la momentul efectuarii tratamentului, se analizează tenul si se crează pe loc cocktail-uri medicale individuale: anti-acnee, anti-aging, anti-oxidant, tratamentul ridurilor si a liniilor de expresie, regenerare si revitalizare, calmare, albire, fermitate, lifting, etc.

Rezultatele obtinute se bazeaza pe oxigenarea si imbunatatirea respiratiei celulare, stimularea circulatiei sangvine periferice, regenerarea celulara si hidratarea pielii in profunzime.

  1. De ce folosim oxigen?

Apa si oxigenul sunt elemente de care avem nevoie constant pentru regenerarea celulelor, pentru reconstructia si revitalizarea organismului. Prin oxigen sunt sustinute grupele de colagen si retelele de acid hialuronic responsabile in ten de elasticitate, fermitate, vitalitate si luminozitate.

Un alt avantaj major al aparatului cu oxigen hiperbaric este ca accelereaza vindecarea dupa tratamente mai invazive, cum ar fi microneedling, peeling chimic, fotoregenerare, epilare cu laser, tatuaje sau make-up permanent, calmeaza si reda pielii o senzatie extrem de reconfortanta, indicar si pentru ten sensibil.

 

Vino să personalizăm tratamentul cu Oxigen hiperbaric pentru tenul tău.

 

Telefon 0770.338.522

str. Calarasilor nr. 51, etaj 1-2

Salon Glowartist