Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/08/2019
Arhiva Zile si Nopti

5 locuri cool din București

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 5 locuri cool din București Share 5 locuri cool din București


E plin Bucureștiul de locuri cool, dar cele cu adevărat cool se păstrează pentru un public mai nișat, care apreciază autenticul și are oroare de fiță. Așadar, sunt mai greu de descoperit de omul de rând. Dar, pentru cei care vor să încerce măcar astfel 5 locuri din oraș, am făcut o listă scurtă, dar relevantă. 

Balls 

Chiar dacă este în buricul Dorobanțiului, Balls este un loc care n-are nimic de-a face cu localurile de fițe. Dimpotrivă, vei găsi aici hipsteri care gătesc chifteluțe pentru hipsteri, pentru că, așa cum spun și ei, după atâția burgeri și hot-dogi a venit și vremea chifteluțelor. Deci, este o bucătărie în care oamenii cool își pot lua prânzul, asortat cu tot felul de beri artizanale. 

Adresă: Calea Dorobanți 69

5 locuri cool din București

Zona Liberă 

Buticul cu mica terasă de lângă cușca cu păuni din Cișmigiu a devenit atât de popular în rândul hipsterilor, că în majoritatea serilor aceștia nu sunt deranjați să-și bea sfânta bere artizanală în picioare sau pe lăzi de bere. Atmosfera e cu adevărat plăcută, iar printre clienții fideli îi vei recunoaște pe DJ Vasile, Electric Brother sau Mircea Toma, dar și alți tineri actori sau artiști.  

Adresă: Str. Schitu Măgureanu 31. Telefon: 0756.159.603

5 locuri cool din București

Mănăsia

Mănăsia Bar a apărut pe hartă drept un loc atipic: bar și terasă găzduite de o casă interbelică, ce a funcționat mai bine de 6 decenii drept secție de Poliție și care, trecând prin mâinile și ideile unei echipe tinere, s-a transformat în 1200 mp de spațiu neconvențional. Vei da aici și peste concerte și party-uri la fel de neconvenționale. E bine ca aici să mergi abia după ce ai lăsat toate ideile preconcepute acasă.

Adresă: Str. Stelea Spătarul 13. Telefon: 0736.760.063

5 locuri cool din București

Fixelli 

Biciclete, bere craft și cafea special blend sau single origin – adică, Fixelli. Localul nu este doar bar, dar și atelier de biciclete. Practic, poți să vii aici cu bicicleta și, în timp ce te hidratezi cu o bere artizanală pe terasă, oameni pricepuți se ocupă să-ți transforme cele două roți în „armăsarul” care a fost odată.

Adresă: Str. Victor Babeș 32. Telefon: 0770.492.176 

5 locuri cool din București

Grădina Olari 

Pe locul în care se află Grădina Olari au fost înainte grajduri, dacă te uiți atent la clădirile de aici, o să-ți dai seama de asta. De asemenea, în trecut, aici au mai fost două dintre locurile cool ale orașului: Plastilina și CARE. Acum, terasa Olari este un loc plăcut, retras și care atrage un public pe măsură. 

Adresă: Str. Olari 8. Telefon:  0770.147.410

5 locuri cool din București

Articol de Gria Dragomir, Redactor Zile şi Nopţi Bucureşti

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută