Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/09/2019
Arhiva Zile si Nopti

Dana Rogoz și Răzvan Vasilescu, o relație complicată pe marile ecrane. ”MO”, din 4 octombrie în cinematografele din România

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Dana Rogoz și Răzvan Vasilescu, o relație complicată pe marile ecrane.   ”MO”, din 4 octombrie în cinematografele din România Share Dana Rogoz și Răzvan Vasilescu, o relație complicată pe marile ecrane.   ”MO”, din 4 octombrie în cinematografele din România


Dana Rogoz, Mădălina Craiu și Răzvan Vasilescu sunt protagoniștii filmului ”MO”, regizat de Radu Dragomir.  Filmul va putea fi văzut pe ecranele din România de pe 4 octombrie.

SINOPSIS: Mo şi prietena ei sunt prinse copiind de către cel mai sever profesor din facultate. Cele două cer o a doua șansă, iar profesorul le propune un examen neaşteptat.

TRAILER

Ideea acestui film mi-a venit după ce am văzut o știre la TV cu o studentă de la Cluj, care își filmase pe ascuns profesorul în camera lui de cămin, în timp ce acesta îi cerea să întrețină relații sexuale în schimbul promovării examenului, la care o picase timp de 3 ani la rând”, spune regizorul Radu Dragomir.

Producția aduce în discuție un subiect prea rar abordat în spațiul public din România: abuzul de putere, cât și abuzul sexual sunt prezentate foarte de aproape într-o lume în care tinerele femei ajung să fie victime sigure, iar lipsa de solidaritate între ele le lasă singure în relația cu prădătorul și în experiența traumatică.

Debutul regizoral al lui Radu Dragomir, „Mo” a fost selectat în competiția oficială de la Sarajevo iar în România a rulat în avanpremieră la TIFF. ”Mo” a fost primit cu căldură atât de către public, cât și de către presă și critica de specialitate.

MO” pe FACEBOOK

Filmările pentru ”Mo” au avut loc în 2017 și 2018 la București. O producțuie Scharf Film Production și Strada Film. Director de imagine: Liviu Mărghidan, montaj: Tudor Popescu, sunet: Marius Stănescu, art director: Gabriel Bucur, costume: Adina Bucur. Film realizat cu sprijinul CNC, finanțator: Media Investment și Optimum Media.

Filmul va putea fi văzut pe ecranele din România de pe 4 octombrie, distribuit de Bad Unicorn.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută