Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/09/2019
Arhiva Zile si Nopti

Salut, Brașov! | Pentru cei cu gura până la urechi și nu numai

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Salut, Brașov! | Pentru cei cu gura până la urechi și nu numai Share Salut, Brașov! | Pentru cei cu gura până la urechi și nu numai


Luna septembrie este darnică în ceea ce privește evenimentele care au loc în orașul de la poalele Tâmpei. Avem de toate pentru toți, singura provocare fiind faptul că nu putem fi în două locuri în același timp. Și atunci ce concerte, spectacole, târguri sau piese de teatru ar trebui să alegem? Sperăm ca selecția pe care am făcut-o să te ajute în luarea unei decizii, dar nu uita că cel mai bine te distezi împreună cu prietenii tăi. Așa că fii tu cel care îi scoate din casă!

Unul dintre cele mai importante evenimente pe care le are Brașovul în a doua jumătate a lunii este tocmai Stand’Up Fest, festivalul unde stand-upperii se întâlnesc pentu a scăpa de emoțiile de a fi pe scenă, pentru a câștiga marele premiu în valoare de 1.000 de euro sau doar pentru a socializa. Fiecare are motivul său, dar un lucru este cert. Brașovenii adoră să râdă. Printe persoanele care i-au făcut de nenumărate ori măcar să zâmbească în colțul gurii poate fi amintit Andrei Ciobanu, comediantul ajutându-ne în acest număr al revistei să tragem cu ochiul printre cortinelor meseriei de stand-upper. Ce am aflat? Că nu este suficient să ai simțul umorului. V-am stârnit curiozitatea? Ei bine, restul puteți citi în rubrica „Lucruri pe care le știi doar dacă ești…”. 

Nici pe iubitorii de jazz nu i-am uitat, pentru că, la Rockstadt, are loc Transilvania Blues Festival, ediția a doua. Dacă nu v-ati luat deja bilete, noi vă sfătuim să o faceți, deoarece veți avea ocazia să ascultați trupe aflate pentru prima dată pe o scenă brașoveană sau chiar pe una românească. În cazul în care jazz-ul nu vă surâde, în seara de 28 septembrie, Ada Milea revine la Krunhen Muzik Halle cu un concert în formula 2+1, alături de Bobo Burlăcianu și Ștefan Mura, acompaniați fiind de chitară și percuțiile atipice ce nu vor dezamăgi publicul venit tocmai pentru trăznăile comico-triste cu care ne-au obișnuit. Dacă va place să ieșiți în oraș mai târziu, nu disperați. În Temple Pub, Fanfara Transilvania vă așteaptă cu aranjamente balcanice pe muzică tradițională românească.

Întrucât „adevărul nu este întotdeauna cel mai cinstit răspuns pentru celălalt”, încheiem recomandările acestei luni cu spectacolul „Pe o pânză de păianjen” de Alexandru Popa, pentru cei care simt nevoia de a reflecta asupra unei piese de teatru în locul hohotelor de râs.

Bianca Ivașcu,
Redactor-șef Zile și Nopți Brașov 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută