Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/10/2019
Arhiva Zile si Nopti

METALLICA și ROGER WATERS la Happy Cinema în Octombrie

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii METALLICA și ROGER WATERS la Happy Cinema în Octombrie Share METALLICA și ROGER WATERS la Happy Cinema în Octombrie


În luna Octombrie, Happy Cinema prezintă difuzarea a două concerte de excepție ale unora dintre cei mai mari artiști ai muzicii rock – Metallica și Roger Waters.

Pe 2 și 6 Octombrie, vino să îl vezi pe marele ecran pe Roger Waters, co-fondator, forţa creatoare şi compozitorul din spatele Pink Floyd în mult așteptatul său film: US+THEM. Filmat la Amsterdam în cadrul turneului Us + Them din 2017-2018, concertul conţine melodii din albumele sale legendare Pink Floyd, precum şi de pe cel mai recent album solo Is This The Life We Really Want?”.

Trailer

Iar din 9 Octombrie, Metallica și San Francisco Symphony se reunesc pentru a sărbători douăzeci de ani de la show-ul S&M (Symphony & Metallica).

METALLICA & SAN FRANCISCO SYMPHONY: S&M² este înregistrat anul acesta la Chase Center în San Francisco și reprezintă primul spectacol live S&M din ultimele două decenii.

Trailer

Ambele spectacole vor putea vor putea fi urmărite în toată rețeaua Happy Cinema: la București în Liberty Center, Buzău în Galleria Mall, Focșani în Focșani Mall și în Alexandria în Winmarkt.

Bilete disponibile pe HAPPY CINEMA

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută