Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/10/2019
Arhiva Zile si Nopti

Salut, Brașov! | Pentru persoanele „înfricoșător de interesante”

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Salut, Brașov! | Pentru persoanele „înfricoșător de interesante” Share Salut, Brașov! | Pentru persoanele „înfricoșător de interesante”


Că tot sărbătorim luna aceasta Halloween-ul, principalul eveniment din orașul de la poalele Tâmpei este Dracula Film Festival, ediția a VII-a a festivalului internațional de film fantastic. Întrucât acesta vrea să spargă barierele ecranelor pe care se proiectează filmele horror sau thriller, brașovenii și nu numai vor putea să se transpună în pielea creaturilor mitologice și să participe la un Zombie Walk care va avea loc pe Strada Republicii, în data de 18 octombrie.

Dacă printre cititorii noștri se află pasionați de fotografie, vă anunțăm că PhotoStory este un eveniment dedicat special brașovenilor, unde îl veți putea cunoaște pe Dan Dinu, fondatorul uneia dintre cele mai vechi și mari școli de fotografie din țară, care vă va ajuta să aflați secretele din spatele acestei meserii.  Unde? La Noi Acasă.

În cazul în care Stand Up Fest, festivalul unde standupperii se întâlnesc, nu v-a provocat destul de multe hohote de râs, deși ne îndoim de acest lucru, în 5 noiembrie, cei cu chef de râs pot participa la show-ul de stand-up al echipei Ceva Mărunt, formată din Sergiu, Toma, Cristi și Sorin, cărora li s-a alăturat și Vio.

Știm că stand-up-ul nu e pentru toată lumea, dar o comedie savuroasă despre slăbiciunile omenești pare a fi ingredientul potrivit pentru o seară reușită. Și unde mai adaugi faptul că parcă a fost aleasă pentru a fi interpretată, la Brașov, în cea mai înfricoșătoare lună? „Păzea că vine Apocalipsa”, numele sonor care te poate induce în eroare, are în prim-plan personaje comince. Un lucru știm sigur. Vei trăi din plin aceste momente ca și cum ar fi ultimele!

Râdem, râdem, dar cât să mai râdem? Pe 13 octombrie, persoanele melancolice care apreciază muzica tristă vor putea asculta vocile a două sirene, Miruna Francesca Maria și Anca Maria Sîrbu, care și-au făcut propria formație, Spectrum. La Deane’s Irish Pub & Grill, melodiile acestora vor ajunge până la o stare de catharsis.

La o zi după premiera mondială, pe 19 octombrie, la Centrul-Cultural Reduta, va fi proiectat în exclusivitate The Lighthouse (SUA 2019), avându-i pe Willem Dafoe și Robert Pattinson în rolurile principale. Întrucât este un film „întunecat de interesant”, noi vă recomandăm să vă lăsați timp de câteva ore blocați pe insula stâncoasă, în interiorul farului. Aveți de ce!

Bianca Ivașcu,
Redactor-șef Zile și Nopți Brașov 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută