5 locuri cu sandvișuri bune

Când ai parte de un weekend cu dimineți târzii și leneșe, și te trezești că rătăcești prin oraș între micul dejun și prânz, brunch-ul este o idee cât se poate de bună. Un sandviș bun, făcut așa cum trebuie, te va pune pe picioare și îți va oferi toată energia necesară pentru a continua ziua și plimbările prin oraș. Așadar, iată unde poți găsi sandvișuri bune în București: 

Simbio 

Brunch-ul este sfânt la Simbio. Găsești aici, pe parcursul întregii zile, unul dintre cele mai bune English Breakfast-uri din oraș, dar și sandvișuri gustoase, umplute numai cu bunătăți. Unde mai pui că brunch-ul servit în grădina de la Simbio este un adevărat spectacol pentru toate simțurile, pentru că locul arată foarte bine și are o atmosferă foarte plăcută.  

Adresă: Negustori 26. Telefon: 0756.746.246

Trofic 

La Trofic nu vei găsi o varietate prea mare de mâncare în meniu, dar asta înseamnă că se pune mai multă pasiune și atenție în prepararea celor câteva pe care le poți gusta aici. Stai liniștit, vei găsi sandvișuri gustoase și hrănitoare, la pachet cu una dintre cele mai bune cafele din oraș, pentru că Trofic aparține de Origo. De bifat mai ales când vrei să mănânci un sandviș bun înainte de o plimbare prin Cișmigiu, care se află la o aruncătură de băț. 

Adresă: Brezoianu 29A. Telefon: 0751.276.600

Papila 

Papila este un mic bistro unde se gătesc supe și sandvișuri gourmet. Meniul este unul care se schimbă destul de des, așa că e mai bine să ții un ochi pe pagina lor de Facebook înainte de a le face o vizită. Este deschis de marți până duminică și se mândresc că gătesc cu ingrediente locale, într-un spațiu care oferă un sentiment familiar și cald pentru oamenii care pun preț pe calitatea vieții lor. De asemenea, Papila este câștigător al categoriei POP în ghidul Gault&Millau 2019.

Adresă: Sfinților 6. Telefon: 0753.087.799

Pio Bistro

La Pio Bistro se pune mare accent pe lucrurile sănătoase, așa a fost încă din 2017, de la deschidere. Ingredientele pentru preparatele de aici sunt procurate de la producători locali din jurul Bucureștiului, așa că sandvișurile pe care le poți gusta aici sunt cu atât mai deosebite și mai pline de gust. Sandvișul Philly Steak sau Veggie Panini sunt unele dintre cele mai bune alegeri pe care le poți face, atunci când vii aici pentru un brunch rapid. 

Adresă: Puțul lui Zamfir 2. Telefon: 0770.328.251

Cheese Up

Cheese Up este un food truck, așa că nu are o adresă fixă, dar este prezent la majoritatea festivalurilor cu street food din București și țară, așa că ai face bine să-i cauți atunci când ți se face poftă de cel mai bun „grilled cheese sandwich”, pentru că aici îl vei găsi - poți să-i întrebi pe toți care le-au încercat deja produsele.

Adresă: Telefon: 0766.440.814