City Drink | De unde să cumperi ceai?

Facem pași mici dar siguri către sezonul rece, cu seri răcoroase, când un ceai fierbinte e întotdeauna o alegere potrivită. Dacă după iarna trecută ai uitat să-ți refaci proviziile de ceai, acum e cel mai bun moment. Vremea nu e încă atât de rece, așa că vei putea face o tură a tuturor locurilor din oraș care comercializează ceaiuri și accesorii pentru ceai. Dacă ești un băutor asiduu de ceai, probabil aceste magazine și ceainării sunt pentru tine ca o a doua casă. Dar dacă până acum te-ai răsfățat doar cu ceaiuri la plic, e timpul să faci o schimbare. Iată 3 locuri din Sibiu unde te poți bucura din plin de universul ceaiului.

 

Arhiva de Cafea și Ceai - strada Arhivelor 2 - e un loc cu vechime, unde fie că alegi să servești o cană de ceai sau să-l cumperi pentru acasă, te vei bucura de o selecție bogată de ceaiuri vrac. Lângă ceai poți adăuga oricând un desert artizanal.

 

 

Kokoon Tea & Coffee Shop - strada Alexandru Papiu-Ilarian 12 - aici veți găsi de la ceai alb, verde, negru și plante sau ceaiuri certificate organic, până la idei frumoase de cadouri pentru pasionații de ceai: cutii metalice pentru depozitare, seturi de ceai sau ceainice și cănițe.

 

The Refresh - strada General Gheorghe Magheru 5 - e locul ideal pentru iubitorii ceaiului pentru că are pe rafturile sale zeci de sortimente de ceai, în toate culorile și din toate fructele, dar și accesorii de mare folos: cutii, borcane, site, infuzoare etc.