Future Summit 2019: peste 15 experţi, antreprenori şi inovatori internaţionali pe 28 noiembrie în Bucureşti

Cel mai important eveniment anual dedicat viitorului se întoarce la Bucureşti. În 28 noiembrie, conferinţa Innovations for Tomorrow, acum sub numele Future Summit aduce în România peste 15 experţi, antreprenori şi inovatori internaţionali în conversaţii despre impactul tehnologiei asupra societăţii şi trenduri are viitorului.

Printre speakerii confirmaţi se numără Patrick Nathen, Lilium (un taxi zburator electric), Juan Moreno, Global Head of AI, E.ON,  Danny Goh (antreprenor global in AI), Claudia Pavarini, Agenţia Internaţională pentru Energie, Simon Harris, Zap&Go (incarcare super-rapida pentru masini electrice) sau Jonathan Weiss, HealthEngine. Li se vor alătura şi multi alţi experţi şi antreprenori din domenii ca Inteligenţă Artificială, Machine Learning, educaţie, automatizare, realitate virtuală şi augumentată, 5G sau schimbări climatice.

Cele 5 teme principale ale Future Summit 2019 sunt:

  1. Impactul tehnologiilor 5G, AI şi Automatizare asupra modelelor de business
  2. Soluţii la Schimbări Climatice şi Mobilitate Urbană
  3. Viitorul muncii şi al educaţiei
  4. Identităţi digitale ale viitorului
  5. Viitorul sănătăţii

În cadrul Future Summit 2019, peste 40 de echipe de tineri antreprenori din cadrul incubatorului Future Makers işi vor prezenta în faţa juriului start-upurile şi vor primi finanţare de peste 20.000 euro. Dezvoltat de Social Innovation Solutions în parteneriat cu Fundaţia Coca-Cola, Future Makers este un program educaţional în trenduri de viitor şi antreprenoriat aflat la a doua ediţie. În cadrul Future Makers, echipa SIS a interacţionat până acum cu peste 3600 de tineri în 23 de oraşe în ateliere de antreprenoriat, cu peste 90 de start-ups cu idei de business incubate.

Bilete pentru Future Summit 2019 pot fi găsite aici: https://ove.ro/future-summit-2019

Mai multe informaţii despre Future Summit 2019 pot fi găsite aici: https://future-summit.org/